(Poistunut julkaisusta)

Porras-/toimitilasiivoojia (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2020

Etsimme nyt siivousalan asiakkaallemme aktiivisia ja omatoimisia

PORRAS-/TOIMITILASIIVOOJIA

eri pituisiin työsuhteisiin.

Työnkuva sisältää vaihtelevasti kerrostalojen ja kiinteistöjen porraskäytävien sekä yleisten tilojen siivoamista, toimistosiivousta sekä liiketilojen puhtaanapitoa.

Etsimämme henkilöt ovat luotettavia ja itsenäisestä työstä kiinnostuneita tekijöitä, joilta toivotaan asiakaspalveluhenkisyyttä, tarkkuutta ja sitoutuneisuutta. Aiempi kokemus siivoustöistä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan suureksi eduksi. Työ edellyttää suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä.

Töitä on tarjolla 3-5 päivänä viikossa tuntien vaihdellessa 4-8 h/päivä. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen.

Oletko etsimämme tekijä? Lähetä hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään! Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä arkisin klo 8-16 HR-koordinaattori Tiia Hietikolta, p. 044 740 4500.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=173 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.