(Poistunut julkaisusta)

Porras-/toimitilasiivoojia (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2019

Etsimme nyt siivousalan asiakkaallemme aktiivisia ja omatoimisia

PORRAS-/TOIMITILASIIVOOJIA

eri pituisiin työsuhteisiin.

Työnkuva sisältää vaihtelevasti kerrostalojen ja kiinteistöjen porraskäytävien sekä yleisten tilojen siivoamista, toimistosiivousta sekä liiketilojen puhtaanapitoa.

Etsimämme henkilöt ovat luotettavia ja itsenäisestä työstä kiinnostuneita tekijöitä, joilta toivotaan asiakaspalveluhenkisyyttä, tarkkuutta ja sitoutuneisuutta. Aiempi kokemus siivoustöistä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan suureksi eduksi. Työ edellyttää suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä.

Töitä on tarjolla 3-5 päivänä viikossa tuntien vaihdellessa 4-8 h/päivä. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen.

Oletko etsimämme tekijä? Lähetä hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään! Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä arkisin klo 8-16 HR-koordinaattori Tiia Hietikolta, p. 044 740 4500.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=173 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.