(Poistunut julkaisusta)

Porras-/toimitilasiivooja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Etsimme siivousalan asiakkaallemme aktiivista ja omatoimista

PORRAS-/TOIMITILASIIVOOJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuva sisältää vaihtelevasti kerrostalojen ja kiinteistöjen porraskäytävien sekä yleisten tilojen siivoamista, toimistosiivousta sekä liiketilojen puhtaanapitoa.

Etsimämme henkilö on luotettava ja itsenäisestä työstä kiinnostunut tekijä, jolta toivotaan asiakaspalveluhenkisyyttä, tarkkuutta ja sitoutuneisuutta. Aiempi kokemus siivoustöistä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan suureksi eduksi. Työ edellyttää suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä.

Töitä on tarjolla 5 päivänä viikossa n. 4-5 tuntia päivässä. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n/sopimuksen mukainen.

Oletko etsimämme tekijä? Lähetä hakemuksesi pikaisesti ja kerro, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä arkisin klo 8-16 HR-koordinaattori Tiia Hietikolta, p. 044 740 4500.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.