(Poistunut julkaisusta)

Porras-/toimistosiivooja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Etsimme siivousalan asiakkaallemme aktiivista ja omatoimista

PORRAS-/TOIMISTOSIIVOOJAA

Tampereen alueelle vaihteleviin kohteisiin. 

Työnkuva sisältää pääosin kerrostalojen ja kiinteistöjen porraskäytävien ja yleisten tilojen puhtaanapitoa, mutta tarvittaessa myös muita siivoustöitä. 

Etsimämme henkilö on luotettava ja itsenäisestä työstä kiinnostunut tekijä, jolta toivotaan asiakaspalveluhenkisyyttä, tarkkuutta ja sitoutuneisuutta. Aiempi kokemus siivoustöistä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan suureksi eduksi. Myös ajokortista ja auton käyttömahdollisuudesta on etua. Työ edellyttää suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä.

Töitä on tarjolla kohteesta riippuen 2-5 päivänä viikossa työtuntien vaihdellessa 10-37,5 tunnin välillä. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n/sopimuksen mukainen.

Oletko etsimämme tekijä? Lähetä hakemuksesi ja kerro, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään! Lisätietoja tehtävästä voit kysellä arkisin klo 8-16 HR-koordinaattori Tiia Hietikolta, p. 044 740 4500.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.