(Poistunut julkaisusta)

Porkka Finland Oy, kokoonpanijoita tuotantoon
Porkka Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Porkka Finland Oy on tunnettu suomalainen kylmälaitteiden suunnittelija sekä valmistaja. Porkka-ammattikylmälaitteet tunnetaan korkeasta laadusta kaikkialla maailmassa. Yritys kuuluu Festivo -konserniin, joka on suuri suomalainen kylmälaitevalmistaja. Festivo on erikoistunut korkealaatuisiin, kotitalouksille sekä ammattikäyttäjille, kuten ravintoloille, vähittäiskaupan toimijoille ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuihin tuotteisiin.

Etsimme Ylöjärven tehtaalle kahta (2) uutta joukkuepelaajaa elementtien valutuotantoon ja kokoonpanoon.

Työtä tehdään 40h/viikko 2-vuorossa ma-pe päivinä, aamuvuoro klo 6-14 ja iltavuoro klo 14-24, jolloin iltavuoroviikoilla perjantai on vapaana pidentämässä viikonloppua. Työt alkavat määräaikaisena työsuhteena ja kestäen aluksi ainakin heinäkuuhun asti. Tarjoamme sinulle työpaikan alansa johtavassa yrityksessä ja mahdollisuudet todella monipuolisiin tuotannon tehtäviin, sekä samalla kattavat mahdollisuudet osaamisesi kehittämiselle. Kilpailukykyisen pohjapalkan lisäksi sinulla on mahdollisuus tuotanbonuksiin, joten pystyt omalla tekemiselläsi vaikuttamaan myös ansiotasoon.

Kokoonpanijan työnkuva Porkan tiimissä:
Ammattikäyttöön menevien kylmä- ja pakastehuoneiden elementtien valmistamista kuvien mukasesti. Runkojen kokoonpanoa, uretaanieristeen valamista, elementtien varustelua ja viimeistelyä. Työtä tehdään pääasiassa käsin perinteisiä käsi-, paineilma- ja sähkötyökaluja apuna käyttäen. Työssäsi pääset osallistumaan monipuolisesti elementtien valmistuksen eri vaiheisiin. Työtä tehdään päasiassa parityönä, joten tulet saamaan kattavan perehdytyksen kokeneemmalta työparilta.

Odotamme uusilta tiimiläisiltä ennen kaikkea kovaa asennetta ja hyvää huumorintajua! Hyvät kädentaidot ja työkalujen käyttökokemus ovat kuitenkin edellytyksiä työssä menestymiselle. Loput on kiinni maalaisjärjestä ja halusta oppia työssään ammattilaiseksi.

Mikäli olet valmis hyppäämään Porkan tiimiin mukaan, olethan yhteydessä meihin pian ja kerrot osaamisestasi. Työt alkavat viimeistään maaliskuun aikana. Rekrytoinnin hoitaa Adecco ja lisäkysymyksiä voi esittää soittamalla Jani Karjalaiselle 050 4444480 / jani.karjalainen@adecco.fi.