(Poistunut julkaisusta)

Porareita
Boliden Kevitsa

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee

Porareita

Tehtävät

Porarin työtehtäviin kuuluvat avolouhoksen tuotantoporauksen poraustyöt sekä porauksessa tarvittavat aputyöt. Boliden Kevitsan porakalustoon kuuluvat D65- ja PitViper –poravaunut. Porarit vastaavat kaluston yleiskunnon tarkastuksista ja työkoneiden siisteydestä sekä huolehtivat työympäristön turvallisuudesta ja järjestyksestä.  

Koulutus ja vaatimukset

Odotamme hakijoilta soveltuvaa perus- tai ammattitutkintoa ja arvostamme lisäksi aikaisempaa työkokemusta porausalalta. Tehtävässä vaaditaan B-luokan ajokortti. Poravaunujen etäohjauksen ja automaation kehittyminen tuo uutta sisältöä porarin työhön. Arvostamme tietoteknisiä valmiuksia sekä halua osallistua toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Toivomme hakijoilta hyvää asennetta, tiimityötaitoja ja sopeutumiskykyä erilaisiin työoloihin. Työtehtävät edellyttävät soveltuvuutta vuorotyöhön, ja työssä suojaudutaan työympäristön altistuksilta soveltuvin suojavarustein sekä työhygieniasta huolehtimalla. Hyvä fyysinen kunto edesauttaa tehtävässä suoriutumista ja työstä palautumista.

Turvallinen työskentely on sinulle elämäntapa ja olet sitoutunut toiminta- ja turvallisuusohjeiden noudattamiseen sekä jatkuvaan kehittämiseen. Työsuhteen alkuvaihe sisältää teoriaperehdytyksen, simulaattorikoulutuksen ja käytännön työnopastuksen.

Lisätietoja

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa porauksen esimies Jukka Manninen, etunimi.sukunimi (at) boliden.com

Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Kevitsan henkilöstöhallinnosta Minna Helttunen, minna.helttunen(at) boliden.com

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta http://www.boliden.com/fi/Urabolidenissa/ 17.3.2019 mennessä.

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään!