Porankaivontekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Haemme asiakkaallemme Raumalle porakaivontekijää!

Haemme asiakkaallemme Raumalle porakaivon tekijää. Tarkoituksena olisi löytää hyvä työntekijä, joka pystyy sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa, ja tarjolla onkin vakituinen työsuhde. Työnkuva sisältää aamulla työmaalle siirtymistä (lähinnä yksityisasiakkaiden luokse) sekä kaivon poraamista yhdessä työparin kanssa.  Jokainen työ suoritetaan loppuun saman päivän aikana, joten työpäivät saattavat välillä venyä. Työpäivä alkaa n. klo 7.00. 

Pääset työskentelemään laadukkaiden työvälineiden parissa, raittiissa ulkoilmassa ja ehkä jopa kasvattamaan kuntoa työn fyysisen luonteen vuoksi. Saat työn ohessa myös ammattitaitoisen työyhteisön tuen, ja asiakkaallamme ollaankin valmiita perehdyttämään työn tekoon, joten sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen - vielä. Riittää, että olet motivoitunut oppimaan ja vastaanottavainen uusille haasteille ja ohjeille. 

Mitä odotamme sinulta: 

Toivomme, että olet fyysisesti hyvässä kunnossa, olet rauhallinen, mutta tehokas ja sinulta onnistuu tarvittaessa myös pienimuotoinen asiakaspalvelualttius yksityisasiakkaiden kanssa toimiessa. Olethan ennakkoluuloton, positiivinen, oma-aloitteinen ja sopeudut myös nopeaan työrytmiin. Sinulla tulisi olla vähintään C-ajokortti (ammattipätevyydet eivät ole pakolliset, mutta ne katsotaan eduksi). Kaikenlainen tekninen osaaminen, esimerkiksi raskaankaluston huoltamisesta, hydrauliikasta sekä sähköhitsauksesta katsotaan eduksi. Työ on ulkotyötä, joten ethän ole sokerista. Mahdollisuus reissu-hommiin katsotaan eduksi!

  • C-ajokortti
  • Fyysinen kunto
  • Reipas ja positiivinen asenne työntekoon
  • Mahdollisuus sitoutua työhön pidemmäksi aikaa

Mitä tarjoamme: 

Tarjoamme pitkäkestoisen työsuhteen, jossa töitä on 40h viikossa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen (maa -ja vesirakennuksen työehtosopimus taustalla), ammattitaitoisen työyhteisön sekä mahdollisuuden kasvaa alan ammattilaiseksi, mikäli et sitä vielä ole!

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Lisää mukaan CV:si. Lähetä hakemuksesi jo tänään!! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Mikäli sinulle heräsi mitään kysymyksiä, lisätietoja tehtävästä antaa

Mira Ojala
Myyntineuvottelija
Eezy VMP
040 307 5163
mira.ojala@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot