(Poistunut julkaisusta)

POP Mobiilin tuotepäällikkö
POP Pankkikeskus osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

POP PANKKI -RYHMÄ

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 23 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkikeskus osk.

 

Haemme POP Pankkikeskukseen
POP Mobiilin tuotepäällikköä

POP Mobiili on POP Pankki –ryhmän asiakkailta kiitosta saanut mobiilipankki, joka on noussut sovelluskauppa-arvioissa Suomen mobiilipankkien kärkisijoille. Tule mukaan kehittämään yhtä tärkeimmistä digitaalisista kanavistamme!

Suhtaudutko suurella intohimolla mobiilikehittämiseen, uusien teknologioiden ja trendien analysoimiseen, pankkipalveluiden kehittämiseen sekä parhaan käyttäjäkokemuksen hiomiseen? Oletko kokenut ”kuljettaja”, jolla pysyy langat käsissä monimutkaisissakin kokonaisuuksissa tarkkaa aikatauluttamista unohtamatta? Saatat olla etsimämme henkilö!

Olet avainasemassa kehittämässä POP Mobiilia, POP Pankki –ryhmän tärkeää strategista painopistettä, jonka kehittämiseen panostetaan merkittävästi.

Toimit päivittäisessä yhteistyössä kansainvälisen kehitystiimin kanssa. Olet kokoava voima, joka tuo yhteen asiakkaiden kehitystoiveet, eri tuotealueiden liiketoimintatarpeet, toimihenkilöiden työtä helpottavat toiminnallisuudet sekä johdon vision ja strategiset linjaukset. Olet kokenut määrittelijä, pystyt tarkastelemaan prosesseja kriittisesti ja nautit myös yksityiskohtien viilaamisesta, kuten erilaisten käyttötapausten ja niihin liittyvien erikoistilanteiden kartoittamisesta ja ratkaisemisesta. 

Ymmärrät pankkiliiketoimintaa ja asiakkaiden tarpeita, olet innovatiivinen ja kiinnostunut uusista ratkaisuista. Sinulla on osallistava ote ja kyky kuljettaa asioita ketterästi eteenpäin.

 

Odotamme Sinulta

Odotamme sinulta kokemusta digitaalisten palveluiden kehittämisestä ja pankkiliiketoiminnasta. Pankkien tuotteet ja palvelut sekä niiden toimintalogiikka ovat sinulle ennestään tuttuja. Aikaisempi kokemus mobiilikehittämisestä, käyttäjätutkimuksista, analytiikan vahvasta hyödyntämisestä ja projektien onnistuneesta maaliin viemisestä katsotaan isoksi eduksi.

Olet ratkaisukeskeinen, omaat visuaalista silmää ja palat halusta olla luomassa markkinoiden parasta käyttäjäkokemusta. Puhut sujuvasti IT:tä ja sinulla on kyky analysoida erilaisia teknisiä ratkaisuja tietoturvaelementit huomioiden. Olet nopea oppimaan uutta ja olet kiinnostunut ottamaan selvää mm. kehitystyöhön vaikuttavasta regulaatiosta. Työntekijänä olet energinen, omaat paineensietokykyä etkä pelkää tarttua vaikeisiinkaan töihin. Suullinen ja kirjallinen englanti eivät tuota sinulle ongelmaa.

Mikäli koet olevasi edellä mainittu henkilö, niin tervetuloa joukkoomme!

Toimit osana kanava- ja palvelukehitystiimiä ja sparrailutukenasi toimivat mm. muut kehityspäälliköt, osaava IT-tiimi sekä konttoreissamme toimivat rautaiset pankkiliiketoiminnan asiantuntijat. Apunasi ovat lisäksi tarkkaan valitut yhteistyökumppanimme sekä mahtavat asiakkaamme, jotka ovat olleet aktiivisesti mukana POP Mobiilin kehittämisessä.

 

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä ja päästä aidosti kehittämään uusia toimintatapoja vakavaraisessa ja kehittyvässä pankkiryhmässä.
  • Dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat.
  • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut
  • Tiiviin työyhteisön ja mahtavat työkaverit!

Lähetä hakemuksesi saman tien – hakuaikaa on su 15.11. asti, mutta käynnistämme haastattelut jo hakuajan kuluessa.  Lisätiedot maanantaina 26.10. kello 15.00-16.30 tai to 5.11. klo 15.30-16.30: Milla Luoma, tiimipäällikkö, kanavat ja palvelut: 0405673038.