POP Mobiilin tuoteomistaja
POP Pankkikeskus osk

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

POP PANKKI -RYHMÄ

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 22 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkikeskus osk.

 

Haemme POP Pankkikeskukseen
POP Mobiilin tuoteomistajaa

POP Mobiili on POP Pankki –ryhmän asiakkailta kiitosta saanut mobiilipankki, joka on noussut sovelluskauppa-arvioissa Suomen mobiilipankkien kärkisijoille. Tule mukaan kehittämään yhtä tärkeimmistä digitaalisista kanavistamme!

Suhtaudutko intohimoisesti parhaan käyttäjäkokemuksen kehittämiseen ja hyödynnät analytiikkaa päätöksenteossa sujuvasti? Oletko kokenut kuljettaja, jolla pysyy langat käsissä monimutkaisissakin kokonaisuuksissa ja jolla on vahvaa kokemusta monitoimittajaprojektien hallinnasta ja projektien aikatauluttamisesta? Ymmärrätkö teknisiä toteutuksia ja pystyt arvioimaan toimittajien ratkaisuehdotuksien laatua ja tehokkuutta?

Toimit päivittäisessä yhteistyössä kansainvälisen kehitystiimin kanssa. Valmistelet mobiilin versiot ja roadmapin johdolle, vastaat niihin liittyvien töiden aikatauluttamisesta, versiohallinnasta ja kokonaisuuden eheydestä.  Ylläpidät pitkäjänteisiä toimittajasuhteita ja varmistat, että asiat etenevät maaliin aikataulussa.

Osallistut aktiivisesti uusien toiminnallisuuksien määrittelyyn, tuotehallintaan, testaamiseen ja analytiikan hyödyntämisen jatkuvaan kehittämiseen.

Ymmärrät pankkiliiketoimintaa ja asiakkaiden tarpeita, olet innovatiivinen ja kiinnostunut uusista ratkaisuista. Sinulla on osallistava ote ja kyky kuljettaa asioita eteenpäin.

 

Odotamme Sinulta

Kokemusta pankkiliiketoiminnasta ja IT-projektien onnistuneesta maaliin viemisestä projektin vastuuhenkilönä. Aikaisempi kokemus mobiilikehittämisestä, analytiikan vahvasta hyödyntämisestä ja rajapintakehittämisestä on eduksesi.

Olet ratkaisukeskeinen, sinulla on visuaalista silmää ja kykyä analysoida erilaisia teknisiä ratkaisuja tietoturvaelementit huomioiden. Olet nopea oppimaan ja kiinnostunut ottamaan selvää mm. kehitystyöhön vaikuttavasta regulaatiosta. Työntekijänä olet energinen, omaat paineensietokykyä etkä pelkää tarttua vaikeisiinkaan töihin. Suullinen ja kirjallinen englanti eivät tuota sinulle ongelmaa.

Mikäli koet olevasi edellä mainittu henkilö, niin tervetuloa joukkoomme!

Toimit osana kanava- ja palvelukehitystiimiä ja sparrailutukenasi toimivat mm. kehitys- ja tuotepäälliköt, osaava IT-tiimi ja yhteistyökumppanimme.

 

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä ja päästä aidosti kehittämään uutta vakavaraisessa ja kehittyvässä pankkiryhmässä.
 • Dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat.
 • Kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut
 • Tiiviin työyhteisön ja mahtavat työkaverit!

Lähetä hakemuksesi saman tien – hakuaikaa on su 14.3. asti, mutta käynnistämme haastattelut jo hakuajan kuluessa.  Lisätiedot keskiviikkona 24.2. kello 15.00-16.00 ja keskiviikkona 3.3. kello 15.00-16.00: Milla Luoma, tiimipäällikkö, kanavat ja palvelut: 0405673038.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1428253
 • Tehtäväalue: Vakuutusala, Pankki ja rahoitus
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Milla Luoma (milla.luoma (a) poppankki.fi)
 • Puhelin: 0405673038
 • Sijainti: Uusimaa