(Poistunut julkaisusta)

Poolian kesätyöpaikat 2019
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Esittely

Kesäduunia hakemassa? Poolian asiakasyritykset tarjoavat tänäkin kesänä kivoja erilaisia projekteja taloushallinnon, myynnin ja markkinoinnin, toimistotyön, asiakaspalvelun sekä IT-tehtävien parissa. Asiakkaamme ovat erikokoisia ja eri aloilla toimivia luotettavia ja merkittäviä yrityksiä, sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.

Työtehtävät

Esimerkkejä kauttamme mahdollisesti avautuvista kesätyöpaikoista:

- Kirjanpitäjä, Taloushallinnon assistentti, Palkanlaskija, Osto-/ myyntireskontran hoitaja, Assistant Controller, Luotonvalvoja
- Aula-assistentti, Assistentti, Toimistoassistentti
- Myyntineuvottelija, Myyntisihteeri
- SD-työntekijä, Lähitukihenkilö jne

Kesätöiden pituudet vaihtelevat muutaman viikon projekteista aina muutamiin kuukausiin.

Edellytykset

Toivomme hakijoilta:

- Jonkin verran kokemusta vaihtelevista toimisto- ja asiakaspalvelutehtävistä
- Tehtävään sopivaa koulutusta
- Suomen- ja englannin kielten hallintaa (muu kielitaito plussaa)
- Sujuvia IT-taitoja
- Reipasta ja aktiivista asennetta ja tiimityöskentelytaitoja

Jos olet töitä vailla ja kiinnostuit heti jostain edellä mainitusta tehtävästä, hae meille nyt!

Lisätiedot

Hakuohjeita: Muistathan täyttää profiilisi mahdollisimman tarkasti niin, että löydämme sinut vastaisuudessakin työnhakijoiden joukosta. Lisääthän profiilisi kohtaan: "Missä tehtävissä haluaisit työskennellä?" muutaman tehtävänimikkeen, joissa haluaisit toimia. Mikäli yhteystietosi muuttuvat, päivitäthän ne ensitilassa järjestelmään - vastauskirjeet jne tulevat sähköpostitse!

Huom! Emme vastaanota kesätyöpaikkoja koskevia tiedusteluja puhelimitse. Käymme hakemukset läpi tulojärjestyksessä ja kutsumme kuhunkin paikkaan sopivimmat hakijat henkilökohtaisesti haastatteluun. Hakemuksesi voi johtaa työmahdollisuuksiin nyt tai tulevaisuudessa!

Muista seurata meitä Somessa!

LinkedIn
Facebook
Instagram
Twitter

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter