(Poistunut julkaisusta)

Polttotekniikka-asiantuntija
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2018

Työnkuvasi

eNext-liiketoiminnan laajentumisen myötä haemme asiantuntijaa kattilaitosten toimitusprojektien ja toimeksiantojen polttotekniikkaan liittyviin suunnittelu-, projekti- ja käyttöönottotehtäviin. Fortum eNext auttaa perinteisiä voimalaitoksia sopeutumaan energia- alan tiukentuneeseen sääntelyyn tekemällä laitoksista tehokkaampia ja ekologisempia. Tarjoamme asiakkaillemme toimiviksi todettuja ratkaisuja, jotka parantavat voimalaitoksen prosesseja, kehittävät niitä tulevaisuutta varten ja lisäävät niiden arvoa.

Työhösi kuuluvat prosessitekniset suunnittelutehtävät sekä projektin toteutukseen ja käyttöönottoon liittyvät työt. Asiantuntijana osallistut myös tarjoustyöhön sekä muihin kattilalaitoksiin liittyviin toimeksiantoihin ja prosessiselvityksiin. Työhön kuuluu matkustamista projektikohteisiimme sekä koti- että ulkomailla.

Työhönottopaikkana on ensisijaisesti Espoo. 

 

Tarjoamme sinulle

Tehtävä tarjoaa haasteita ympäristöystävälliseen energiantuotantoon liittyvissä tehtävissä. Pääset kehittämään taitojasi suunnittelu- ja asiantuntijaorganisaatiossa yrityksessä, joka haluaa olla alansa edelläkävijä. Onnistumisessasi auttavat tarjoamme kouluttautumismahdollisuudet ja kokeneiden kollegoiden ja esimiesten tuki. 

 

Odotamme sinulta

Edellytämme insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta sekä vähintään 5 vuoden kokemusta pöly/leijupolttotekniikkaan ja päästöjenvähentämiseen liittyvistä töistä. Työssä onnistuminen edellyttää kokemusta projektin suunnittelu- ja valmistelutehtävistä sekä toteutukseen liittyvistä käyttöönottotehtävistä.

Tarvitset oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä sekä kykyä toimia niin itsenäisesti kuin tiimin jäsenenä. Odotamme sinulta myös asiakasmyönteistä asennetta. Tehtävässä edellytetään suomen kielen hyvää hallintaa ja sujuvaa englannin kielen taitoa. 

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 31.12.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä saat Kari Korhoselta kari.korhonen@fortum.com +358 40 183 8686 tai Antti Heinolaiselta antti.heinolainen@fortum.com +358 50 453 2137. Yhteydenotot maanantaisin ja perjantaisin 14:30-16:30.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.