(Poistunut julkaisusta)

Polttoleikkaaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2018

Oletko metallialalle kouluttautunut reipasotteinen tekijä? Tai jo kokenut koneenkäyttäjä vailla uusia haasteita? Meillä on sinulle hyvää työtä!

Etsimme nyt POLTTOLEIKKAAJAA asiakasyritykseemme Nastolaan.

Asiakkaallamme on pitkä tausta metalliteollisuuden alalla, ja haemmekin nyt ammattilaisten joukon vahvistukseksi polttoleikkaajaa. Olet mahdollisesti jo kerryttänyt kokemusta polttoleikkauksesta, mutta hyvän taustan tehtävään tuo myös muu kokemus metalliteollisuuden tehtävistä, teollisuuden työstökoneista sekä nc-ohjauksesta. Katsomme eduksi metallialan koulutuksen.

Arvostamme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Työt tehdään arkisin kahdessa vuorossa, mutta edellytämme valmiutta myös kolmivuorotyöhön.

Tarjoamme monipuolisen työn, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi. Työ on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde, jonka jälkeen sinun on mahdollista vakinaistua suoraan asiakasyritykseemme.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 6.1.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi