Polttoleikkaaja
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2018

Avemet Oy on vuonna 1989 perustettu metalliteollisuuden alihankintaan erikoistunut yritys. Palveluihimme kuuluu poltto-, plasma, laser- ja vesileikkaus. Leikkaamisen lisäksi jalostamme aihioita särmäämällä, mankeloimalla, viistämällä, poraamalla, sinkoamalla ja hiomalla.

Avemet Oy on osa SVL Groupia, joka työllistää tällä hetkellä 120 henkilöä ja liikevaihto on 30 miljoonaa euroa. SVL Groupin kolme toimipistettä sijaitsevat Keuruulla (Suomen Vesileikkaus), Tampereella (Avemet) ja Riihimäellä (Prolaser). Saat saman asiantuntevan palvelun ja koko SVL Groupin konekannan käyttöösi, minkä tahansa yksikkömme kanssa asioitkin.

Tutustu meihin ja lue lisää: www.svlgroup.fi

 

Etsimme nyt Tampereelle ammattitaitoista polttoleikkaajaa. Työ alkaa elokuussa 2018. Kyseessä on monipuolista ja vaihtelevaa alihankintatyötä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ma - pe, 40 h/ vko. Viikonloput vapaat. 

Hakijoilta toivomme useamman vuoden kokemusta polttoleikkauksesta, reipasta asennetta ja halua sitoutua pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Osaavalle työntekijälle on tarjolla hyvä työpaikka, mukavat työkaverit ja kilpailukykyinen palkkaus.

Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta tulevaisuudessa tarkoituksena on siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. Työpaikalle pääsee julkisilla.

Ei suoria yhteydenottoja Avemetiin, rekrytoinnin hoitaa kokonaisuudessaan Smile Henkilöstöpalvelut.

Täytä hakemus sivuillamme http://smilepalvelut.fi
Tai soita Smile Henkilöstöpalvelut: Teemu Aalto p. 050 406 4127


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1174455
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere