(Poistunut julkaisusta)

Polttoleikkaaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Etsimme hyvien kulkuyhteyksien päähän Lahteen reipasta henkilöä polttoleikkauksen aputehtäviin.

Tarjolla on hyvä mahdollisuus päästä kehittymään tunnetussa metallialan yrityksessä alan ammattitehtäviin. Etsimme nyt henkilöitä polttoleikkauspisteelle erilaisiin tukitehtäviin. Työhön kuuluu mm. nosturin käyttö, trukin ajo ja muut pisteen tehtävät. Työ edellyttää valmiutta fyysiseen työhön ja 3-vuorotyöhön.

Eduksi tehtävään on alalle soveltuva ammatillinen koulutus tai/ja aikaisempi kokemus työskentelystä teollisuuden tuotantotöissä. Tärkeintä tehtävässä pärjäämisen osalta on kuitenkin reipas asenne töiden tekoon sekä aito kiinnostus metallialan töihin. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi työuraansa alalla aloittavalle henkilölle.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Motivoituneella ja ahkeralla tekijällä on mahdollisuus pidempiaikaisempaankin työuraan. Työt alkavat määräaikaisuutena.

Työtä tehdään 3-vuorossa. Työvuorot ovat arkisin vuoroviikoin klo 06-14, 14-22 sekä 22-06).

Jos koet olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemus heti rekrytointijärjestelmämme kautta niin lähdetään kartoittamaan kiinnostuksellesi ja osaamisellesi sopivaa työtä. Huomioithan, että emme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja voit halutessasi tiedustella Mari Ylä-Uotilalta puh. 050 572 4853.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.