(Poistunut julkaisusta)

Polttoleikkaaja päivävuoroon Järvenpäähän
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Haemme metallialan asiakkaallemme polttoleikkaajaa liukuvaan päivävuoroon Järvenpäähän.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa CNC-ohjatun polttoleikkurin käyttöä, särmäystä sekä valmiiden tuotteiden keräilyä ja setitystä. Pääset työskentelemään asiantuntevaan tiimiin, jonka sisällä tehtävät vaihtuvat viikoittain polton, särmäyksen, poraamisen ja keräilyn suhteen.

Edellytämme hakijalta jonkinlaista kokemusta CNC-polttoleikkauksesta, oli se sitten kaasu-, plasma-, laser-, vesileikkaus, sillä ei ole merkitystä. Lisäksi hakijalla tulee olla normaalit ATK-taidot sekä koneenpiirustusten lukutaitoa. Katsomme myös eduksi osaamisen nestauksesta.

Arvostamme hakijalta tiimityötaitoja, huolellisuutta sekä oma-aloitteisuutta. Voit olla juuri koulusta valmistunut työuran aloittaja tai jo pitkän kokemuksen omaava asiantuntija. Perehdytämme sinut joka tapauksessa tehtäviisi.

Tarjoamme joustavassa päivävuorossa (06-16) olevan työn, jossa pääset kartuttamaan metalliteollisuuden tuotannon osaamistasi ja kehittymään alan ammattilaiseksi.

Tehtävät alkavat määräaikaisella perehdytysjaksolla, jonka hyvin suorittamalla avautuu mahdollisuus vakituiseen työhön asiakkaamme kirjoilla. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä sähköpostitse janne.tanhua-tyrkko@barona.fi tai puhelimella 043 824 3626.