(Poistunut julkaisusta)

Polttoleikkaaja Joensuuhun
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Vallitsevasta tilanteesta huolimatta, työn hakeminen jatkuu ennallaan. Haastattelemme työnhakijat etänä videoyhteyden kautta! Voit siis osallistua haastatteluun vaikka kotisohvaltasi, joten jatka tutustumalla alla olevaan ilmoitukseen.

Haemme asiakkaallemme Joensuun alueelle POLTTOLEIKKAAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat metallien muotoonleikkaukset erilaisin polttoleikkausmenetelmin. Tiimityöskentelytaidot ovat tärkeä osa työssä pärjäämistä, mutta sinulla on myös kyky itsenäiseen työotteeseen. Voit olla nuori, juuri työuraasi aloittelemassa tai jo kokenut konkari. Pääasia, että työmotivaatiosi on hyvä ja olet valmis oppimaan uutta.

Toivomme sinulta:

  • vahvaa halua oppia uutta
  • pientä pilkettä silmäkulmassa
  • innokasta asennetta ja tehokasta työotetta
  • kokemus polttoleikkaajan tehtävistä katsotaan eduksi

Kauttamme saat: Kattavan e-työturvallisuusperehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä hyvät työterveyspalvelut. Lisäksi kauttamme voit saada mahdollisuuden työllistyä useisiin erilaisiin työpaikkayrityksiin.

Työvuoromalli: Työtä tehdään ensisijaisesti päivävuorossa.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES, sopimuksen mukaan.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Timo Vainikainen, +358 50 0378580, timo.vainikainen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi