(Poistunut julkaisusta)

Polttoleikkaaja-apulainen
Peikko Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018
Peikko Finland Oy
Peikko Finland Oy
Peikko on johtava maailmanlaajuinen betonirakenteiden liitostekniikkaan ja liittorakenteisiin keskittyvä yritys. Peikon innovatiiviset ratkaisut tekevät asiakkaiden rakennusprosessista helpomman, nopeamman ja turvallisemman. Peikolla on tytäryhtiöt 30 maassa Aasian-Tyynenmeren alueella, Euroopassa, Kiinassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa, ja sertifioitua tuotantoa 7 maassa. Peikko Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 188 miljoonaa euroa. Peikko on vuonna 1965 perustettu perheyhtiö ja sen palveluksessa on yli 1 700 ammattilaista. Suomen liiketoiminnasta vastaa Peikko Finland Oy ja sen palveluksessa on noin 250 henkeä. Peikko Groupin ja Peikko Finlandin pääkonttori sekä Suomen tehtaat sijaitsevat Lahdessa.
Toimenkuva
Etsimme nyt kansainvälisesti menestyvälle asiakasyrityksellemme Peikko Finland Oy:lle polttoleikkaukseen apulaisia pidempään työsuhteeseen. Työ alkaa määräaikaisella työsuhteella, mutta paikassa mahdollisuus myös vakinaistua asiakasyritykseen. Työpaikka sijaitsee Lahdessa. Työ sisältää siltanosturin käyttöä, tarroitusta ja trukin ajoa.
Odotamme sinulta
Sinun tulee olla valmis vuorotyöhön sekä itsenäiseen työskentelyyn. Plasmaleikkurin käyttökokemus eduksi mutta ei pakollista, tehtävään koulutetaan tarvittaessa. Siltanosturin tuntemus sekä trukin ajokokemus katsotaan selkeäksi eduksi.
Muut tiedot
Jos kiinnostuit ja haluaisit olla osana isoa kansainvälistä yritystä, täytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi tai jos sinulla jo hakemus meillä soita puh. 03 873200, niin päivitetään tietosi. Liitä hakemukseesi mukaan myös ansioluettelosi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
6-12kk/ Mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.10.2018 mennessä.