(Poistunut julkaisusta)

Polttoainejohtaja / Oulun Energia, Oulu
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021


Onko sinussa Pohjoista voimaa?

Haemme

Polttoainejohtajaa energiantuotantoliiketoimintaan

Polttoainejohtajana vastaat polttoaineiden hankinnan kokonaisuudesta. Vastuullesi kuuluu yhteistyö polttoainetoimittajien kanssa sekä logistiikan ohjaus yhdessä voimalaitosten kanssa.

Hallitset metsäbiomassojen kestävään hankintaan ja toimitukseen liittyvät asiat sekä ymmärrät metsänomistajatahojen, toimialan yritysten, metsien kestävän käytön ja energiantuotannon toimintaympäristöä. Tunnistat myös metsäbiomassojen käytön edunvalvonnan mahdollisuudet.

Sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja hallitset osallistavan johtamisen toimintamallin. Päätöksenteko on sinulle luontaista ja pystyt työssäsi kehittämään sekä lyhyen että pitkän aikavälin tavoitteita. Työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle paikan Suomen energisimmässä työpaikassa. Meillä saat luoda rohkeasti uutta ja menestyä. Meillä merkityksellinen työ, selkeät tavoitteet, hyvä johtaminen ja innostava ilmapiiri motivoivat onnistumiseen. Henkilöstötyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla ja olemme saaneet Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen. Tule tekemään työtä, josta tulevat sukupolvet voivat olla ylpeitä.

Täytä hakulomake palkkatoiveineen 21.2.2021 mennessä hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa energiantuotannon liiketoimintajohtaja Pertti Vanhala, puh. 044 7033701 (16.2. klo 12–17 välillä), pertti.vanhala@oulunenergia.fi ja MPS Senior Partner Seppo Kangas, puh. 0400 206587, seppo.kangas@mps.fi.

Oulun Energia on Suomen energisin työpaikka ja palveluksessamme on noin 300 energia-alan ammattilaista. Perustamme on energiantuotannossa sekä lämmön- ja sähkönsiirrossa, ja luomme uutta tukijalkaa kiertotaloudesta. Kehitämme älykkäitä ja energiatehokkaita energiaratkaisuja asiakkaidemme hyödyksi. Etenemme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa vuonna 2035.

Kannamme vastuuta ihmisistä ja ympäristöstämme – meille on tärkeää, että tulevat sukupolvet voivat olla ylpeitä työmme tuloksista.