Polttoaineinsinööri
Teollisuuden Voima Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Haemme Olkiluotoon

POLTTOAINEINSINÖÖRIÄ

Meillä on mielenkiintoisia työpaikkoja! Haemme nyt polttoaineinsinööriä toimimaan polttoaine-elementteihin ja säätösauvoihin liittyvien toimenpiteiden parissa.

Polttoaineinsinöörin päätehtäviin kuuluu polttoaine-elementteihin sekä säätösauvoihin liittyvien toimenpiteiden (siirrot, tarkastukset ja korjaukset) suunnittelu ja valvonta laitosyksiköillä. Tehtäviin kuuluvat myös näiden toimenpiteiden edellyttämien lupa-asioiden koordinointi ja viranomaishyväksyntä. Polttoaineinsinööri on asiantuntija ja koordinaattori, joka toimii tiiviissä yhteistyössä kollegojen (mm. muut polttoaineinsinöörit/teknikot, reaktori-insinöörit, polttoaineen käsittelijät, säteilysuojeluinsinöörit, kunnossapitoinsinöörit) kanssa.

Minkälaista henkilöä haemme?
Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva diplomi-insinöörin/ insinöörin koulutus (esim. teknillinen fysiikka, materiaalitekniikka, konesuunnittelu) ja aiempaa työkokemusta ydintekniikan parista. Olet luonteeltasi pitkäjänteinen ja pystyt luontevasti tekemään yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Sinulta sujuu työskentely suomen lisäksi myös englannin kielellä ja sinulla on lisäkoulutuksen kautta halua kehittyä ydinalan ammattilaiseksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?
TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. TVO-konsernissa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi. 

Olkiluotoon on valmistumassa Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tulee yhdeltä saarelta, jossa hallitaan ydinvoiman koko elinkaari. 

Tutustu ydinalan ammattilaisiin urasivuillamme ja

tule mukaan Olkijengiin tekemään hiukkasen parempaa duunia!


Miten meille pääsee töihin?
Täytä hakemus mieluiten heti, mutta viimeistään 29.11.2020 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antavat tiimiesimies Arttu Knuutila, puh. 040 7448051 ja yksikköpäällikkö Mikael Solala, puh. 050 4631705.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1392946
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Arttu Knuutila
  • Puhelin: 040 744 8051
  • Sijainti: Eurajoki, Satakunta