(Poistunut julkaisusta)

POLTTAJA
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019
Etsimme Helsinkiläiselle infra- ja talonrakennusalan pohjarakennusvaiheen hitsaustöihin kuten porapaaluhitsauksiin, ponttiseinien tuentoihin ja muihin teknisesti vaativiin tuentoihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme

POLTTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Olet ammattitaitoinen ohjelmoitavan polttoleikkaus- ja plasmaleikkauskoneen käyttäjä. Hallitset ohjelmoinnin sekä koneen käytön sujuvasti ammattilaisen ottein. Työhösi kuuluu myös levyjen siirtoa pyöräkuormaajalla. Työaikasi on klo 7 - 15.30.


Mikäli sinulla on vaadittavan osaamisen lisäksi reipas työote, pystyt itsenäiseen työskentelyyn sekä omaat hyvät tiimityöskentelytaidot, saatat olla etsimämme henkilö. Työ edellyttää sujuvaa suomenkielen taitoa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 050 571 8760, iisu.viinikainen@hpheimo.fi