(Poistunut julkaisusta)

Polkupyörämekaanikko, Huoltopilotti Oy
Gometan Oy | Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Huoltopilotti on Jyväskylän Tourulassa sijaitseva täyden palvelun pyörähuoltoliike, jonka historia ulottuu jo 1990-luvun alkuun saakka. Yritys on sertifioitu Shimano Service Center -huoltoliike, joka palvelee asiakkaita pyörähuollon lisäksi myös mm. jälkisähköistysten sekä suksi- ja luistinhuoltojen muodossa. Lisätietoja yrityksestä osoitteesta: https://huoltopilotti.net/

Haemme nyt asiakkaallemme, Huoltopilotille POLKUPYÖRÄMEKAANIKKOA Tourulan toimipisteelle.

Työssäsi toimit pääasiassa polkupyörien korjaus- ja huoltotöiden parissa. Tämän lisäksi tehtäviin sisältyy asiakaspalvelua sekä myyntityötä. Odotamme sinulta löytyvän aikaisempaa, vastaavaa työkokemusta huoltotöistä sekä oma-aloitteista työotetta. Työssä menestyminen edellyttää mielenkiintoa alaa kohtaan sekä kykyä toimia pienessä tiimissä.

Työt alkavat sopivan henkilön löydytty sopimuksen mukaan. Työtä on tarjota väh.20h/vko, mutta kesälomien alkaessa työmäärä kasvaa, jonka jälkeen viikkotuntimäärä vaihtelee 20-37,5h/vko.

Jos koet olevasi etsimämme näppärä ja huolellinen tekijä tähän kausityötehtävään, jätä hakemuksesi Go On:n nettisivujen kautta mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy sunnuntaina 29.3.2020, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Emmi Leppänen / 044 334 6292 / emmi.leppanen@go-on.fi