(Poistunut julkaisusta)

Polkupyörämekaanikko, Citybike Finland Oy
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019

Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkipyöräpalvelu yhdistää julkisen liikenteen kaupunkipyöräpalvelun kanssa niin, että pyöräilystä on tullut osa pääkaupunkiseutulaisten jokapäiväistä liikkumista. Kaupunkipyöräpalvelu vaatii kattavan pyöräverkoston lisäksi hyväkuntoiset pyörät sekä varmuuden niiden saatavuudesta ja luotettavuudesta. Kaupunkipyöräpalvelu on tarkoitettu myös turisteille ja se auttaa kaupunkikuvan parantamisessa.

Kaupunkipyörät otetaan taas käyttöön keväällä 2020. Helsingissä on silloin käytössä 2 410 pyörää ja 241 pyöräasemaa alueella, joka ulottuu kantakaupungista Pitäjänmäelle, Oulunkylään ja Puotilaan asti. Espoossa kaupunkipyöriä on yhteensä 1 090 ja asemia 109. Vantaalla kaupunkipyöriä tulee olemaan 1 000 ja asemia 100.

Lisää tietoa kaupunkipyöräpalvelusta: www.hsl.fi/kaupunkipyörät

Etsimme nyt CityBike Finlandille ja Citybike Vantaalle Kaupunkipyöräpalveluun polkupyörämekaanikkoja määräaikaiseen tehtävään. Polkupyörämekaanikon tehtäviin kuuluu kaupunkipyörien huoltaminen ja korjaaminen. Työskentely tapahtuu joko Helsingin Konalassa tai Vantaan Aviapoliksessa sijaitsevassa toimipisteessä. Työ alkaa Helsingissä helmikuussa ja Vantaalla maaliskuussa. Molemmat tehtävät jatkuvat lokakuun loppuun asti. Työsopimus solmitaan valitun henkilön ja Adeccon välille.

Olet teknisesti orientoitunut, oma-aloitteinen ja näppärä käsistäsi. Aikaisempi kokemus polkupyörien tai muiden kulkuvälineiden huollosta ja korjaamisesta on eduksi tehtävässä, muttei välttämättömyys. Sinulla voi olla jokin tehtävään soveltuva koulutus, mutta olet voinut hankkia osaamisesi myös tekemisen kautta.

Persoonana olet reipas ja asiakaslähtöinen. Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, omatoiminen ja ripeä. Joustat tarvittaessa ja kannat vastuun tekemästäsi työstä. Jos olet kiinnostunut pyöräilystä ja terveyttä edistävä kaupunkiliikkuminen on lähellä sydäntäsi, laskemme sen eduksesi.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden pitkään kausityöhön mukavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden toimia osana kaupunkiliikkumista edistävää palvelua. Pääset työlläsi tukemaan positiivista kaupunkikuvaa ja kestävää kehitystä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivulla ja liitä mukaan CV ja hakemusteksti, jossa kerrot, miksi juuri sinä olet hyvä valinta avoimeen tehtävään. Viimeinen hakupäivä on 12.2.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Mari Haapala numerosta 040 8451012 tai sähköpostitse mari.haapala@adecco.fi.