(Poistunut julkaisusta)

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2018Työn kuvaus:
  Helsingin ja Espoon kaupunkipyöräpalvelu yhdistää julkisen liikenteen kaupunkipyöräpalvelun kanssa niin, että pyöräilystä tulee osa helsinkiläisten ja espoolaisten jokapäiväistä liikkumista. Kaupunkipyöräpalvelu vaatii kattavan pyöräverkoston lisäksi hyväkuntoiset pyörät sekä varmuuden niiden saatavuudesta ja luotettavuudesta. Kaupunkipyöräpalvelu on tarkoitettu myös turisteille ja se auttaa kaupunkikuvan parantamisessa.
 
Kaupunkipyörät otetaan taas käyttöön keväällä 2018. Vuonna 2018 kaupunkipyörillä voi rullailla entistä useampi. Helsingissä on silloin käytössä 1 500 pyörää ja 150 pyöräasemaa alueella, joka ulottuu kantakaupungista Munkkiniemeen, Pasilaan ja Kumpulaan asti. Espoossa kaupunkipyöriä tulee olemaan 700 ja asemia 70. Asemat sijoittuvat metron läheisyyteen.
 
Lisää tietoa kaupunkipyöräpalvelusta: www.hsl.fi/kaupunkipyörät  
 
Etsimme nyt CityBike Finland Oy:lle Kaupunkipyöräprojektiin polkupyörämekaanikkoa määräaikaiseen tehtävään. Työskentely tapahtuu pääasiallisesti Helsingissä sijaitsevassa toimipisteessä. Työ alkaa maalis-huhtikuussa ja päättyy sopimuksen mukaan syksyllä. Työsopimus solmitaan valitun henkilön ja Adeccon välille.  
 
Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta polkupyörien tai muiden kulkuvälineiden huollosta ja korjaamisesta. Sinulta löytyy myös osaamista varastotyöstä. Sinulla voi olla jokin tehtävään soveltuva koulutus, mutta olet voinut hankkia osaamisesi myös tekemisen kautta. Olet näppärä käsistäsi, teknisesti orientoitunut ja sinulta löytyy B-ajokortti.
 
Persoonana olet reipas ja asiakaslähtöinen. Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, omatoiminen ja ripeä. Joustat tarvittaessa ja kannat vastuun tekemästäsi työstä. Jos olet kiinnostunut pyöräilystä ja terveyttä edistävä kaupunkiliikkuminen on lähellä sydäntäsi, laskemme sen eduksesi.  
 
Tehtäviisi polkupyörämekaanikkona kuuluu kaupunkipyörien ja pyöräasemien huoltaminen ja korjaaminen.  
 
Tarjoamme sinulle tilaisuuden pitkään kausityöhön mielenkiintoisessa projektissa. Pääset työlläsi tukemaan positiivista kaupunkikuvaa ja kestävää kehitystä.
 
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen www.adecco.fi -sivulla ja liitä mukaan cv ja hakemusteksti, jossa kerrot, miksi juuri sinä olet hyvä valinta avoimeen tehtävään. Viimeinen hakupäivä on 25.3.2018. Lisätietoja paikasta antaa Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtinen numerosta 040 779 5541.

Asiakkaan tehtävänimike:  Polkupyörämekaanikko


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sisko Lahtinen, +358407795541


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO