(Poistunut julkaisusta)

POLKUPYÖRÄ MYYJÄ
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019
Kultaiset Pojat Oy on vuonna 2012 perustettu perheyritys, joka maahantuo, markkinoi ja myy tavarapyöriä Suomessa. Yritys on kasvanut Suomen tunnetuimmaksi tavarapyörien erikoisliikkeeksi ja segmenttinsä markkinajohtajaksi. Vuosien varrella valikoimaan on lisätty myös seniori-, apuväline- ja taittopyörät. Pyöriä myydään suoraan kuluttajille ja merkittävä osa myynnistä on sähköpyöriä. Vuonna 2019 Kultaiset Pojat Oy tulee vahvistamaan edelleen asemaansa Suomen sähköpyörämarkkinoilla.

 

Haemme nyt Espoon Mankkaalle reipasta

POLKUPYÖRÄ MYYJÄÄ,

ajalle heti-1.10.2019.

Odotamme, että olet energinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka kohtaa asiakkaat yksilöinä ja kiinnostuu heidän tarpeistaan. Sinulla on erinomaiset kommunikointi- ja viestintätaidot ja teet työtä sydämelläsi. Työllistyt aluksi työsuhteeseen Manpowerin kautta, jonka jälkeen sinulla voi olla taidoistasi ja kiinnostuksestasi riippuen mahdollisuus rekrytoitua vakituisesti suoraan Kultaiset pojat Oy:n palvelukseen.

Tehtävänäsi myyjänä on vastata myymälän myynnistä, toimitusten vastaanottamisesta ja testiajojen järjestelyistä sekä ennen kaikkea unohtumattomasta asiakaskokemuksesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutyöstä
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- energistä, joustavaa ja itsenäistä työotetta
- valmiutta työskennellä kokoaikaisesti showroomin aukioloaikojen mukaan (ma-pe 10-18 ja ajoittain lauantaisin)
- B –ajokortin luemme eduksi

Tarjoamme

- mielenkiintoisen työympäristön korkealaatuisten tuotteiden parissa
- kilpailukykyisen palkan ja ajanmukaiset työvälineet
- mahdollisuuden kehittää omaa työtä

Kiinnostuitko? Hae tehtävään jo tänään, mutta viimeistään 10.3.2019 rekisteröimällä CV:si Manpowerin sivuilla ja painamalla ilmoituksessa olevaa HAE-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Recruitment Consultant Maria Kaukonen, maria.kaukonen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.