(Poistunut julkaisusta)

Poliklinikka Sihteeri Tampereelle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2020

Haemme asiakkaallemme päivätyöhön POLIKLINIKAN SIHTEERIÄ

Työpaikka sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassaa uusissa Technopoliksen toimistotiloissa.
Pääasiallinen tehtäväsi on lääkäreiden saneluiden purkaminen. Teet myös lähetteitä ja toimitat niitä potilaille sekä teet kirjauksia Uranus-järjestelmään.

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla terveydenhuollon sihteerikoulutus ja aikaisempaa kokemusta terveydenhuollon sihteerin työstä. Lisäksi toivomme, että olet aiemmin käyttänyt Uranus-järjestelmää.

Jos sinulla on oma-aloitteinen ja itsenäinen työote ja haluat tarttua haasteisiin, olet etsimämme henkilö. Poliklinikka sihteerin työ on välillä kiireistä, joten sinulla tulee olla hyvä paineensietokyky ja kyky saada asioita tehtyä nopeasti.

Tarjoamme sinulle mielekkään ja pitkäaikaisen työn terveydenhuollossa. Työ on itsenäistä ja saat työhösi hyvän perehdytyksen ja organisaation tuen.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän yhteystietosi ja ansioluettelosi oheisen hakulinkin kautta mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi heti hakuajan alusta ja olemme sinuun yhteydessä sitten puhelimitse. Hakua Adeccolla hoitaa Sanna Heikkilä, sanna.heikkila@adecco.fi, puh: 0405753208.