(Poistunut julkaisusta)

Poikkeustilassa lähihoitajia Helsinkiin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Etsimme nyt porukkaamme lisää ahkeria lähihoitajia poikkeustilanteen vallitessa! Oletko valmistunut lähihoitaja tai loppuvaiheen opiskelija ja tahdot päästä toimimaan ehdottoman tärkeän työn parissa? Voit olla jo alan konkari tai vastaavasti urasi alkuvaiheessa, sillä ei ole tässä tehtävässä merkitystä. Tässä oiva mahdollisuus myös esimerkiksi hoitotyöhön palaaville henkilöille! 

Työnkuvaus:

Meillä tulet työllistymään yksityisille ikäihmisille ja vammaisille suunnattuihin palvelukoteihin. Kohteet sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua ja pääsetkin itse valitsemaan sinulle mieluisat kohteet joissa työskennellä. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä ja työtehtäviin kuuluvat yleiset lähihoitajan työt kohteesta ja sen vaativuudesta riippuen. Vaihtoehtoisesti saat halutessasi mahdollisuuden työskennellä samassa yksikössä koko ajan. 

Tarjoamme:

Meillä MediPowerilla tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Sinun työtäsi arvostetaan, joten maksamme siitä hyvän korvauksen. Saat mahdollisuuden työskennellä juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla, sillä työvuorot saat valita itse. Käytössäsi on helppo applikaatio vuorojen varaamiseen ja mikä parasta, halutessasi voit aloittaa työt vaikka heti! 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Hakemuksessasi voit kertoa kokemuksestasi sekä esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen. 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Mari, Vilma ja Miia. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660