(Poistunut julkaisusta)

Poikkeuksellinen Rautakaupan myyjä
Netrauta Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

SINÄ - Poikkeuksellinen rautakaupan myyjä? 

Netrauta Finland Oy kiikaroi HUIPPUHYVIÄ MYYJIÄ  (2-3kpl) osaksi Tammiston Showroomin loistavaa myyntitiimiä!

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää seuraavia ominaisuuksia:

  • Olet yhteistyökykyinen, mutta kykenet tekemään myös itsenäisiä ja oma-aloitteisia päätöksiä
  • Pidät haasteista ja selviät muuttuvassa työ- ja toimintaympäristössä
  • Tunnet jollain tavalla kodinrakentamisen alan tuotteita
  • Sinulla on kokemusta myyntityöstä
  • Omaat rohkean ja positiivisen asenteen
  • Sinulla on hyvällä tavalla kilpailuhenkeä ja nautit uusista asiakaskontakteista
  • Olet aidosti kiinnostunut tavoitteellisesta myyntityöstä
  • Tukeva ymmärrys eri ohjelmistoista sekä myynnin järjestelmistä
  • Olet valmis työskentelemään myös viikonloppuisin (sunnuntaisin on kuitenkin vapaapäivä)
  • Jos tapanasi on tarttua reilusti töihin, on yksi tärkeimmistä vaatimuksistamme jo täytetty!

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkokonaisuus kodinrakentamisen alan markkinajohtajan palveluksessa! Tarjoamme työpaikaksesi jatkuvasti kehittyvän Showroom/myymälämiljöön, työn tunnettujen tuotemerkkien ja uutuuksien parissa sekä lämminhenkisen ja tehokkaan myyntitiimin tuen. Saat itsellesi dynaamisen kasvuyrityksen ympäristön, jossa pääset käyttämään omia vahvuuksiasi! Me annamme Sinulle vastuullisen ja runsaan työnkuvan, myynnillisesti käytössäsi on Suomen laajin kodinrakentamisen, remontoimisen - ja sisustamisen alan koko tuoterepertuaari!

Pääset osaksi avointa, innostavaa, dynaamista, ammattitaitoista ja tiivistä - ehkä jopa Suomen parasta myyntitiimiä! Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja panostamme myös osaamisesi kehittämiseen.

Palkkaus on pohja + provisio. Palkkaukseen voit vaikuttaa täysin omalla tekemiselläsi, joten kova motivaatio myymiseen on ehdoton edellytys onnistumisellesi. Palvelumme ja digitaaliset ratkaisumme edustavat alan kovinta kärkeä eikä myynnin tekeminen jää ainakaan tuotepaletista kiinni - Huippumyyjämme pääsevät vuosi vuoden jälkeen huippumyynteihin!

Lisäksi Sinulla tulee olla työtä pelkäämätön yrittäjähenkinen asenne!
Arvostamme aikaisempaa myynnin - ja rakennus/sisustusalan kokemusta - tarpeeksi huippuhyvä tyyppi pärjää ilman aikaisempaa kokemustakin.

Toimipaikkasi on Netraudan Tammiston Showroom Vantaalla. Työaikasi on Showroomin aukioloaikojen sisällä (arkisin 10-20 ja la 10-18, su suljettu). Työsuhde on kokoaikainen. Esimiehenäsi toimii Netraudan Tammiston Shwroomin myymäläpäällikkö – Hänkin on aivan huippu!

Kiinnostuit tehtävästä? Tässä tapauksessa Sinun pitää hakea paikkaa saman tien, sillä tehtävä täytetään välittömästi huippuhenkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Koski, tiedustelut spostitse: teemu.koski@netrauta.fi.

Lähetä työhakemuksesi 16.8.18 mennessä osoitteeseen: rekry@netrauta.fi. Laitathan otsikoksi: "Tammiston Showroomin huippumyyjä".
Haemme ensisijaisesti ainakin kahta myyjää.