(Poistunut julkaisusta)

Pohjolan valtias
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Tässä on kättesi ulottuvissa avaimet Pohjolan valtakuntaan – julistamme täten, että meillä on hakusessa täysin uuteen pestiin

ALUEPÄÄLLIKKÖ (TAI TUTTAVALLISEMMIN POHJOLAN VALTIAS, ENSIMMÄINEN NIMEÄÄN, LIIKEVAIHDON KASVATTAJA, HENKILÖSTÖN INNOSTAJA)

 

vastaamaan siivousliiketoimintamme Pohjois-Suomen alueen tulosvastuullisesta johtamisesta uudessa organisaatiomallissamme.

 

Mitkä ovat valtakuntasi rajat? Vastaat kokonaisvaltaisesti maantieteellisesti laajan alueesi kasvusta, tuloksesta, työturvallisuudesta sekä henkilöstöjohtamisesta. Tärkein tavoitteesi on saada yksikkösi kasvamaan ja kukoistamaan sekä ohjata yksikköäsi suunnitelmallisesti ja motivoivasti kohti yhteistä päämäärää. Oikeana kätenäsi toimii kaksi piinkovaa palvelupäällikköä ja koko Pohjolan valtakunnassa on monisatapäinen joukko siivousalan ammattilaista.

 

Mitkä ovat menestyksen mittarit? Avainmittarit onnistumiselle tehtävässä ovat liikevaihto, työvoimakustannukset, työturvallisuusmittarit, asiakastyytyväisyys ja henkilöstötyytyväisyys – mielestämme näihin asioihin keskittymällä valtakunnassa vallitsee rauha.

 

Minkälaista turnajaiskestävyyttä vaaditaan? Jotta voit hypätä näihin saappaisiin sinulla tulee olla kokemusta tulosvastuullisesta esimiestyöstä sekä kokemusta esimiesasemassa olevien alaisten johtamisesta ja ohjaamisesta. Kyseessä on täysin uusi pesti, joten odotamme sinulta näyttöä muutosjohtamisesta.

 

Haluatko ajella kanssamme päältäajettavalla siivouskoneella kohti auringonnousua? Istu hetkeksi, kiillota haarniskasi, ja näpyttele itsesi näköinen hakemus palkkatoiveineen meille nettisivujemme kautta 31.5.2019. mennessä.

Yhteydenottoasi odottaa innokkasti liiketoimintajohtaja (tai tuttavallisemmin moppien valtias) Antti Niitynpää – mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, tavoitat tulevan esimiehesi Antin numerosta 0400 231 167 tai sähköpostitse antti.niitynpaa@lassila-tikanoja.fi.