(Poistunut julkaisusta)

Pohjoisen Keski-Suomen metallityöntekijät pooli
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Kiinnostaisiko sinua erilaiset metallialan tehtävät asiakasyrityksissämme? Haluaisitko olla mukana metallialan hauissamme ilman erillistä työhakemusta jokaiseen toimeen? Haluaisitko saada tiedon meillä avautuvista ja sinulle soveltuvista tehtävistä ennen muita?

Haemme nyt Pohjoisen Keski-Suomen metallialan pooliimme osaajia – voit olla hitsaaja, koneistaja, särmääjä, kokoonpanija yms., tärkeintä on, että olet valmis lähtemään kanssamme yhteiselle matkalle kohti uusia mahdollisuuksia!

Mitä siis odotamme sinulta? Lähetä meille hakemuksesi järjestelmämme kautta CV:n kera ja kerro tarkemmin, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut nyt tai tulevaisuudessa. Huomioithan, että hakemuksen jättäminen onnistuu vain kotisivujemme kautta.

Mitä pooliin liittyminen tarjoaa sinulle? Saat meillä avautuvista ja sinulle soveltuvista työpaikoista tiedon jo ennen kuin avaamme haun julkiseksi. Kun olet poolissamme, sinut on esihaastateltu, jonka jälkeen prosessit ovat nopeampia, seuraava vaihe on asiakkaan luona pidettävä haastattelu.

Eikö työnhaku ole nyt kohdallasi ajankohtainen? Poolissamme on myös henkilöitä, jotka haluaisivat työllistyä uuteen työhön esim. vasta puolen vuoden-vuoden kuluttua, tämä on siis loistava mahdollisuus tehdä suunnitelmia myös tulevaisuutta silmällä pitäen.

Lisätietoja

Elina Forssell HR-koordinaattori,

elina.forssell@workpower.fi

WorkPower Teollisuus Oy