Pohjatutkimusmestari
Stara

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Stara on luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Innostava tehtävämme on pitää huolta Helsingistä, Suomen pääkaupungista. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen pohjatutkimusmestaria yksikköön, joka tarjoaa maaperätutkimuksia ja geoteknisiä mittauksia kaupungin hankkeisiin.


Mitä teet?

Työtehtäviisi kuuluvat monitoimikairauskoneella tehtävät pohjatutkimukset, näytteenotot, kairaukset ja mittalaitteiden asennukset maastokohteilla. Töitä tehdään myös työlautoilla merialueilla. Pohjatutkimusmestari toimii 1-2 hengen työryhmän vetäjänä.

Tehtäväkokonaisuus on laaja-alainen.


Kuka olet?

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja vastuullista otetta työhön. Haluat oppia uutta, kehittyä ja jakaa omaa osaamistasi.
Sinulla on ajokortti ja pidempi työkokemus vastaavista tehtävistä. Riittävä suomen kielen taito vaaditaan.

Eduksi luetaan C-ajokortti sekä pohjatutkijan koulutus.


Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi pe 6.8. klo 16.00 mennessä.


Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä. Lue lisää: https://www.hel.fi/rekry/fi/valitse-helsinki/anonyymirekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478515
  • Tehtäväalue: Julkishallinto ja järjestöt, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: HR-suunnittelija Riku Jaakkola, puh. 09 310 37606 (arkisin klo 9.00-11.00) tai riku.jaakkola@hel.fi