(Poistunut julkaisusta)

Pohjatutkija
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Etsimme kairaustöiden ammattilaista suunnittelun maaperätutkimusyksikköön.

Maaperätutkimusryhmämme toteuttaa pohjatutkimustoimeksiantoja pääosin rautatie-, tie- ja katuhankkeissa. Työalueena on koko Suomi sekä mahdollisesti projekteja myös Ruotsissa ja Norjassa. Työtä tehdään jatkuvasti maastossa. Työ on normaalisti päivätyötä, mutta tarvittaessa työtä tehdään öisin, useammassa vuorossa tai viikonloppuisin, jos työkohteet sitä edellyttävät. Suurimmaksi osaksi työ on reissutyötä.

Päätehtäviäsi ovat pohjatutkimusten tekeminen Suomessa käytettävillä tutkimusmenetelmillä kuten paino-, puristin-, heijari- ja siipikairaus, porakonekairaus, näytteenotto sekä maastossa tehtävät selvitys- ja mittaustehtävät.

Odotamme

  • reipasta ja oppimishaluista asennetta
  • valmiutta ulkotöihin ja vaihteleviin työaikoihin
  • matkustusvalmiutta
  • SGY:n järjestämän pohjatutkijan pätevyys eri kairausmenetelmistä katsotaan eduksi
  • C-luokan ajokorttia
  • teknisen alan ammatillinen koulutus katsotaan eduksi
  • työkokemus pohjatutkimus-/maarakennustöistä katsotaan eduksi
  • ymmärrys erilaisten maarakennuskoneiden toiminnasta ja "rassauksesta" auttaa pärjäämään työtehtävässä
  • ruotsin ja/tai englannin kielen taito katsotaan eduksi
  • Trafin myöntämä kelpoisuuskirja liikenneturvallisuustehtäviin katsotaan eduksi


Tarjoamme mielenkiintoisia, itsenäisiä ja haastavia tehtäviä mukavassa porukassa sekä mahdollisuuden osaamisesi kehittämiseen monipuolisissa tutkimusprojekteissa pohjoismaiden johtavassa infra-alan yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimuspäällikkö Jyri Erkkilä arkisin klo 9-13 ja 16-17 puh. 040 866 4797 tai sähköpostitse jyri.erkkila2@vr.fi .

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 15.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.