(Poistunut julkaisusta)

Pohjarakentamisen työmaapäällikkö
SRV

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

SRV toteuttaa vuosittain yli 100 M€:lla monipuolisia ja vaativia toimitila ja asuntokohteiden pohjarakennustöitä. Toimintamme keskittyessä haemme nyt Etelä-Suomen ja Pääkaupunkiseudun alueelle pohjarakentamisen työmaapäälliköitä tavanomaisista rakennuskaivannoista vaativiin citylouhintoihin sekä pohjan- ja perustusten vahvistushankkeisiin. 

Työssäsi pääset mukaan hankkeisiin jo suunnitteluvaiheessa sekä toteutukseen yhteistyöverkostomme ja oman henkilöstön kanssa.

Päätehtäväsi ovat:

  • aliurakoiden ja oman henkilöstön johtaminen
  • aikataulujen laatiminen ja työnsuunnittelu
  • työmaiden kustannusohjaus
  • työmaan turvallisuudesta ja työn laadusta huolehtiminen

Edellytämme soveltuvaa rakennusalan koulutusta (RI, RKM) sekä vankkaa kokemusta vaativista maa- ja pohjarakennuskohteista.

Odotamme aktiivista ja tuloshakuista asennetta, tehokkuutta sekä kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Olet vahva verkostoituja ja erinomainen yhteistyön tekijä, tartut rohkeasti haasteisiin ja innostat oman tiimisi loistosuorituksiin.

Tarjoamme mahdollisuuden toimia merkittävissä ja vaativissa urakoissa vastaten pohjarakennusvaiheesta sekä kehittää omaa osaamista ammattilaisten joukossa. Meillä on hyvä ja rento työilmapiiri, jossa tavoitteet saavutetaan yhdessä. Haluamme että työntekijämme voivat hyvin ja viihtyvät. Meillä on hyvät työsuhde-edut ja tuemme mm. liikkumista ja yhteisöllisyyttä erilaisilla tavoilla.

Lisätietoja SRV:n Infrarakentamisen johtaja Sami Korhonen puh 040 519 5926.

Hakemukset 18.6.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@srv.fi