(Poistunut julkaisusta)

Plus Site Manager, Fitness24Seven Turku
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018Työn kuvaus:
  Fitness on your terms! Tämä on filosofia, jonka mukaan toimimme joka päivä. Haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden terveellisiin elämäntapoihin tarjoamalla ympärivuorokautista treenaamista parhaaseen hintaan. Asiakaslähtöisyys on toimintamme ydin. Kuntosalivastaavana toimit yrityksen keulakuvana sekä uusille että nykyisille jäsenillemme. Työyhteisölle on tärkeää toistemme tukeminen ja tiimihengessä toimiminen! Koulutamme henkilökuntaa aktiivisesti hyödyllisissä ja mielenkiintoisissa koulutuksissa, millä varmistamme palvelun laadukkuuden. Luotamme työntekijöihimme, annamme vastuuta ja tarjoamme kilpailukykyisen palkan. Henkilökuntaamme yhdistää positiivinen asenne ja yrittäjähenkisyys. Katso tästä, löytyisikö meiltä Sinulle sopiva työpaikka!
 
Siirry yrityksen kotisivuille: https://fi.fitness24seven.com/
 

Oletko treenaamisesta ja terveydestä kiinnostunut, oma-aloitteinen ja positiivinen henkilö? Haluatko itsenäisen ja dynaamisen työn energisessä työympäristössä? - Loistavaa! Haemme asiakkaamme Fitness24Sevenin toimeksiannosta energistä ja asiakaspalveluhenkistä Plus Site Manageria Turun Kävelykadun kuntokeskukseen. Työaika on 40 h/vko ja työvuoroja on ma-to klo 12.15-20.15 ja pe klo12.15-18.15 välisenä aikana. Työsuhde on vakituinen, ja työsopimus tehdään valitun henkilön ja Fitness24Sevenin välille. Työt alkavat mahdollisimman pian, kun soveltuva henkilö on löytynyt.
 
Työ sopii sinulle, jos pidät reipastahtisesta ja monipuolisesta työstä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta aikaisempaa esimieskokemusta ja kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen ongelmanratkaisuun. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja pystyt työskentelemään ystävällisesti ja tehokkaasti hymy huulilla myös kovimman kiireen keskellä. Lisäksi toivomme sinulta määrätietoista ja tuloshakuista työskentelyotetta sekä tiimihenkisyyttä. Sujuvan suomen kielen taidon lisäksi tarvitset tehtävässä hyvää englannin kielen taitoa. Aikaisempi työkokemus ryhmäliikunnasta katsotaan eduksesi.

Plus Site Managerina vastaat Fitness24Sevenin PLUS-kuntokeskuksen päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta. Kuntosalilla vastaat laadukkaasta asiakaspalvelusta, vastaanottotyöskentelystä sekä toiminnan sujuvuudesta, mutta osa viikon työajasta menee myös toimistotehtävien parissa. Toimistopuolen tehtäviisi kuuluu kuntokeskuksen toiminnan ja myynnin kehittäminen tulostavoitteiden saavuttamiseksi, tarvittavien tuotetilausten tekeminen sekä hallinnollisia tehtäviä. Toimit oman toimipisteesi kuntosalivastaavien, liikuntaohjaajien ja personal trainereiden esimiehenä. Vastuullesi kuuluu aktiivinen esimiestyö, uusien työntekijöiden rekrytointi sekä työvuorojen ja ryhmäliikuntatuntien aikataulujen suunnittelu. 
 
Sinulla on mahdollisuus työskennellä Pohjoismaiden nopeimmin kasvavan kuntosaliketjun palveluksessa monipuolisessa ja vaihtelevassa toimenkuvassa. Saat hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden työskennellä itsellesi rakkaan harrastuksen parissa. Lisätietoja Adeccon HR-konsultilta Oona Sundvikilta puh. +358 40 6341797 seuraavina aikoina: ma 8.10. klo14-15 ja pe 12.10. klo9-10. Hakuaika päättyy 14.10.2018, mutta hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä. Jatkoon kutsuttaville hakijoille lähetetään videohaastattelukutsu sähköpostitse.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Plus Site Manager, Turku


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Oona Sundvik


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO