(Poistunut julkaisusta)

PL/SQL-kehittäjiä
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Haemme Helsinkiin taitavia

PL/SQL-KEHITTÄJIÄ

toimimaan mielenkiintoisissa ja haasteellisissa ohjelmistokehitys- ja ylläpitoprojekteissa tietokantakehittäjinä.

Kehitämme palveluitamme ketterissä tiimeissä ja moderneilla työkaluilla. Työkaverisi ovat kehittäjiä, jotka kykenevät ottamaan haltuun kompleksisia kokonaisuuksia, joten sinulla on joka päivä tilaisuus kehittää omaa osaamistasi. He istuvat lähellä ja koska meillä ei kaveria jätetä, voit aina avun tarpeessa vetää kaveria hihasta. Projektejamme yhdistää turvallinen kehittäminen sekä asiakkaidemme edellyttämät luotettavat palvelut käytettävyydestä tinkimättä. 

Tehtäväkenttäsi koostuu erilaisten toteutustöiden lisäksi palvelupyyntöjen ratkaisemisesta ja asiakkaillemme toimitettujen järjestelmien jatkuvasta kehitystyöstä. Tässä roolissa voit hyödyntää osaamistasi meneillään olevissa tärkeissä kansallisissa hankkeissa.

Olet etsimämme asiantuntija, jos sinulla on

  • kokemusta relaatiotietokannoista ja PL/SQL-kielestä 
  • osaamista erilaisista sovelluspalvelinympäristöistä
  • asiakaspalveluhenkeä isolla A:lla
  • sisukasta asennetta sopivalla nöyryydellä höystettynä
  • sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Arvostamme erityisesti PL/SQL -osaamista, Java- ja fullstack -osaamisesta on etua. Tehtävä edellyttää erityistä huolellisuutta ja toteutustyössä tarvitset hyvää loogista ajattelukykyä. Arvostamme myös hyviä kommunikointi- ja tiimityöskentelytaitoja, asiakaslähtöistä ajattelua, ongelmanratkaisu- ja priorisointikykyä, joustavuutta, kykyä reagoida ja sopeutua muutoksiin sekä itsenäistä työskentelyotetta. 

Miksi Digia?

Olemme reilusti yli tuhannen hengen kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö ja meillä on mahdollisuus tarjota monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi. Digiarkesi sujuu projektitiimin ja esimiesten tuella. Annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat ympärillesi tietenkin ammattitaitoiset tiimikaverit, joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut, kuten esimerkiksi lomamökit hissilippuineen ja golf-oikeuksineen (Vierumäki, Tahko, Ruka) ja hammashoitoetuuden sekä monia muita, joista kerromme sinulle tapaamisen yhteydessä lisää.  

Hae 10.4.2020 mennessä! Älä kuitenkaan suotta odota viimeiseen hakupäivään, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana. 

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Arja Uutela-Komulainen vastaa niihin mielellään joko puhelimitse numerosta 040-5005841 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi (at) digia.com. Voit myös tutustua meihin osoitteessa www.digia.com/rekrytointi.