(Poistunut julkaisusta)

Plokkari, Mummotunneli, KESÄTYÖ
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020
"Kun raha kirstuun kilahtaa, niin puuma tunneliin vilahtaa" - ja nykyään toki muutkin, sillä Mummotunneli on saavuttanut Helsingin kesässä jo legendaarisen maineen! Täällä tapahtuu taatusti, oli sitten sade tai hehkuva helle! Oletko sinä se, kenen käsissä pysyvät heiluvien lasien tornit näissä ihmisjoukoissa puikkelehtiessasi? Jaksat toimia lasiakrobaattina hyvällä hengellä ja särmällä läpi kesän? Työ on ilta- ja yö painoitteista.

Tämä kokonaisuus kutsuu viihtymään Pohjoisesplanadilta Aleksille saakka. Plokkarin työnkuva on täällä monipuolinen ja taatusti vauhdikas, sillä Amarillo ja ympäröivät ravintolat palvelevat aina lounaasta illalliseen. Täällä voi piipahtaa päiväsaikaan virkistäytymään pois kaupungin hulinasta ja iltaisin Amarillon Terassi täyttyy ääriään myöten. Bilebändit ja DJ räjäyttävät tunnelman katt...taivaaseen. Tämä legendaarinen hulina on itse koettava! GRÄYH.


Edellytämme sinulta

-Erinomaista paineensietokykyä ja ripeää työotetta
-Aurinkoista ASENNETTA


Tarjoamme sinulle

-Vallattoman ja vilkkaan työympäristön keskellä Helsinkiä
-Mahdollisuuden työllistyä StaffPointille myös kesän jälkeen
-Uusia ystäviä ja unohtumattoman kesän upeassa tiimissä
-Hyvää musiikkia ja hilpeää meininkiä
-Uusia ennätyksiä askelmittariin ja maksimisykkeitä ;)


Kiinnostuitko?

Mummotunnelia ei voi selittää, se pitää kokea. Täytä hakemus jo tänään ja vakuuta meidät osaamisellasi. Muistathan, että hyvin täytetty työhakemus nopeuttaa työnsaantia.


Lisätietoja

Emmi Vahvelainen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78816645
emmi.vahvelainen@staffpoint.fi