(Poistunut julkaisusta)

Plokkari, Mummotunneli, KESÄTYÖ
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019
Haluatko kokea elämäsi kesän? Olla osana hulvatonta ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä? Ylittää asiakkaiden odotuksia rennon hilpeässä ympäristössä? Mikäli vastasit KYLLÄ - jatka lukemista! Tästä työstä ei nimittäin vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu!

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi tätä kesän hauskinta kokonaisuutta, sillä etsimme plokkareita kesäkaudeksi Mummotunnelin loistavaan tiimiin. Työ on ilta- ja yöpainotteista, työvuoroja on tarjolla 2-4/vk. Työt voit aloittaa joustavasti huhti-kesäkuun aikana. Valitut työntekijät solmivat työsopimuksen StaffPointin kanssa.

Mummotunneli on saavuttanut Helsingin kesässä jo legendaarisen maineen. Koko Raffaellon Terassi, Pohjoisesplanadilta Aleksille, kutsuu viihtymään aamusta pikkutunneille. Erilaiset ravintolat terassin ympärillä tarjoilevat ruokaa lounaasta illalliseen jossa voi piipahtaa virkistäytymään hetkeksi, pois kaupungin hulinasta. Iltaisin Raffaellon Terassi täyttyy ääriään myöten - bilebändit ja DJ nostavat tunnelman katt... taivaaseen. Tämä legendaarinen hulina on itse koettava! GRÄYH.


Edellytämme sinulta

Aikaisempaa kokemusta tarjoilijan töistä
Erinomaista paineensietokykyä ja ripeää työotetta
Aurinkoista ASENNETTA ja halua tuottaa elämyksiä


Tarjoamme sinulle

Vallattoman ja vilkkaan työympäristön keskellä Helsinkiä
Mahdollisuuden työllistyä StaffPointille myös kesän jälkeen
Uusia ystäviä ja unohtumattoman kesän
Hyvää musiikkia ja hilpeää meininkiä
Uusia ennätyksiä askelmittariin ja maksimisykkeitä parhaassa ja osaavimmassa tiimissä


Kiinnostuitko?

Mummotunnelia ei voi selittää, se pitää kokea. Täytä hakemus jo tänään ja vakuuta meidät osaamisellasi. Muistathan, että hyvin täytetty työhakemus nopeuttaa työnsaantia.


Lisätietoja

Mira Elo
Rekrytointikonsultti, HoReCa, pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy|| Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
mira.elo@staffpoint.fi || 020 72 06 249