(Poistunut julkaisusta)

PLM Specialist
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Etsimme Business Applications-tiimiimme PLM Specialistia. Työskentelemme jatkuvasti kehittyvässä tietohallinnon (ICT) yksikössä tehden tiivistä yhteistyötä muiden eri osastojen ammattilaisten kanssa. Vastuullesi kuuluu PLM- ja CAD-järjestelmien sekä liiketoiminnan prosessien kehittäminen yhteistyössä liiketoiminnan yksiköidemme kanssa.

Tehtävästä
PLM Specialistina pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu muuntaa liiketoiminnan, tietoturvan ja viranomaisten vaatimukset tuotteen elinkaaren hallinnan toiminnoiksi järjestelmiin ja prosesseihin. Vastaat järjestelmien hallinnasta & pääkäyttäjän tehtävistä, järjestelmäylläpidon ja käyttäjätuen tekemisestä hyvällä palvelutasolla sekä toimit projektien vetovastuussa. Huolehdit CAD-järjestelmien jatkuvasta kehityksestä sekä Planmeca Digital Twin -tutkimuksesta yhdessä liiketoimintayksiköiden kanssa.

Terveysteknologia on kovaa vauhtia kehittyvä ala, jolla voit olla varma, että rakennat kanssamme sekä hyvinvoinnin, lääketieteen että suomalaisen terveysteknologian tulevaisuutta. Työmme on tärkeää, mikä ei kuitenkaan tarkoita, ettei sitä voi tehdä myös hymyssä suin.

Odotamme sinulta: 
- Vahvaa osaamista tuotteiden elinkaaren hallinnasta. Ymmärrät tuotesuunnittelun kaupalliset ja tekniset periaatteet. 
- Useamman vuoden kokemusta PLM- ja CAD-järjestelmistä ja/tai aiempaa tuotesuunnittelukokemusta. Olet toiminut aiemmin esim. PLM-/CAD-järjestelmän tukihenkilönä tai mekaniikkasuunnittelijana. 
- Ketterää ajattelutapaa ja hyviä yhteistyötaitoja. 
- Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja asiantuntijuuttasi hyvässä tiimissä alan uusimman teknologian parissa. Kyseessä on vakituinen tehtävä menestyvässä perheyrityksessä, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään viedä ideat käytäntöön tehokkaalla ja innovatiivisella otteella. Olemme kansainvälinen alan edelläkävijä ja uskomme olevamme tätä tulevaisuudessakin. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta ja kehittymään kotimaisessa globaalissa yrityksessä! 

Katso lisätietoa tuotteistamme kotisivuiltamme www.planmeca.com. Tekemisen meininkiämme löydät esimerkiksi Instagram-tililtämme www.instagram.com/planmeca_official/. 

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla numeroon: 020-7795732/Päivi Ruohonen  (Director, Business Applications) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: paivi.ruohonen (a) planmeca.com

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.9.2019 oheisen linkin kautta.