(Poistunut julkaisusta)

PLM Specialist
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Etsimme Product Lifecycle Management (PLM) -tiimiimme PLM Specialistia. Tiimimme työskentelee jatkuvasti kehittyvässä tietohallinnon (ICT) yksikössä tehden tiivistä yhteistyötä muiden osaajien kanssa. Vastuullesi kuuluu PLM- ja CAD-järjestelmien sekä liiketoiminnan prosessien kehittäminen yhteistyössä liiketoiminnan yksiköidemme kanssa.

PLM Specialistina pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu:
- Muuntaa liiketoiminnan, tietoturvan ja viranomaisten vaatimukset tuotteen elinkaaren hallinnan toiminnoiksi järjestelmiin ja prosesseihin. 
- Vastata järjestelmien hallinnasta ja pääkäyttäjän tehtävistä, kuten järjestelmän konfiguroinnista ja versiopäivityksistä.
- Huolehtia järjestelmäylläpidon ja käyttäjätuen tekemisestä hyvällä palvelutasolla, sujuvasta järjestelmän käyttökokemuksesta, ohjeistuksesta ja koulutuksesta.
- Toimia projektin päävastuullisena ja suunnittelijana CAD-järjestelmien versioiden vaihdossa sekä luoda roadmap järjestelmille.
- Vastata Planmeca Digital Twin -roadmapista yhdessä liiketoimintayksiköiden kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 
- Vahvaa osaamista tuotteiden elinkaaren hallinnasta. Ymmärrät tuotesuunnittelun kaupalliset ja tekniset periaatteet. 
- Useamman vuoden kokemusta PLM- ja CAD-järjestelmistä ja/tai aiempaa tuotesuunnittelukokemusta. Olet toiminut aiemmin esim. PLM-/CAD-järjestelmän tukihenkilönä tai mekaniikkasuunnittelijana. 
- Ketterää ajattelutapaa ja hyviä yhteistyötaitoja. Olet tehnyt aikaisemmin töitä Agile-menetelmän mukaisesti tai hyödyntänyt Lean Managementin työkaluja. 
- Teknistä korkeakoulututkintoa.
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Eduksesi katsomme XML- ja SQL-kokemuksen sekä PTC Creo-, Siemens Teamcenter-, Jira- ja elektroniikan CAD-järjestelmäosaamisen (erityisesti Mentorin tuotteet).

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja asiantuntijuuttasi hyvässä tiimissä alan uusimman teknologian parissa. Kyseessä on vakituinen tehtävä menestyvässä perheyrityksessä, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään viedä ideat käytäntöön tehokkaalla ja innovatiivisella otteella. Olemme kansainvälinen alan edelläkävijä ja uskomme olevamme tätä tulevaisuudessakin. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta ja kehittymään kotimaisessa globaalissa yrityksessä! 

Katso lisätietoa tuotteistamme kotisivuiltamme www.planmeca.com. Tekemisen meininkiämme löydät esimerkiksi Instagram-tililtämme www.instagram.com/planmeca_official/. 

Lisätietoja tehtävästä saat torstaina 11.4. klo 16–17 tai tiistaina 23.4. klo 13–14 soittamalla numeroon: 020-7795732/Päivi Ruohonen (Manager, Business Applications) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: paivi.ruohonen (a) planmeca.com

Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.6.2019 oheisen linkin kautta.