(Poistunut julkaisusta)

PLM Specialist, kokoaikainen, Ideal Product Data Oy, Tampere
Ideal Products Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

PLM Specialist, kokoaikainen, Ideal Product Data Oy, Tampere

Haluatko auttaa yrityksiä saavuttamaan maksimaalisen hyödyn digitalisaatiosta? Etsitkö tehtävää, jossa pääset jatkuvasti kehittymään osana kasvavaa organisaatiota? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme PLM Specialist!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, IDEAL PLM:lle, kokoaikaista PLM Specialistia Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

PLM Specialistin tehtävänä on PLM-järjestelmän konfigurointi, ohjelmallinen kustomointi, asiakasvaatimusten kerääminen ja hallinta sekä sekä yhteydenpito asiakkaisiin. Tulet työskentelemään Siemens PLM Portfolion parissa, tuottaen projekteja ja palveluita yhdessä kokeneen ja motivoituneen tiimin kanssa. IDEAL PLM:n asiakkaat ovat kansainvälisiä, joten työ edellyttää hyviä kommunikointitaitoja suomen ja englannin kielellä. Tehtävä sopii valmistus-, kone-, ohjelmisto- tai sähkötekniikkainsinöörin koulutuksen omaavalle. Voit olla jo valmistunut tai opintojesi loppupuolella oleva työnhakija. Odotamme sinulta ohjelmointitaustaa opintojen tai aiempien työkokemustesi kautta.

 

Ideal on tuotteen elinkaaren hallinnan (PLM) kokonaisvaltainen ratkaisu- ja palveluntarjoaja. Idealin tavoitteena on tehostaa digitalisaatiota PLM:n avulla. Ideal uskoo pitkiin strategisiin kumppanuuksiin asiakkaidensa kanssa ja PLM:n rooliin digitaalisessa murroksessa.

Ideal pystyy ratkaisujensa kautta toteuttamaan digitaalisen kaksosen tuotteesta, tuotannosta ja suorituksesta. Tämä mahdollistaa suunnittelun, analysoinnin ja simuloinnin tuotteista ja tuotantoprosesseista digitaalisessa ympäristössä sekä mallien parantamisen digitaalisen suorituskaksosen suoritusdatalla. Sen avulla Ideal pystyy luomaan täydellisen suljetun tuotekierto-PLM ympäristön.

Ideal on 25 vuoden aikana rakentaneet alan tietotaitoa ja vahvassa tiimissämme työskentelee lähes 100 asiantuntijaa Suomessa ja Venäjällä. Ideal uskoo paikalliseen toimintaan asiakkaidensa kanssa. Ideal uskoo prosessipainotteiseen työskentelytapaan, jossa pystytään parantamaan asiakkaan prosesseja PLM:n avulla. https://ideal.fi/

Pääasialliset tehtävät

  • PLM-järjestelmän konfigurointi ja ohjelmallinen kustomointi

  • Asiakasrajapinnassa toimiminen

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa koulutusta (kuten valmistus-, kone-, ohjelmisto- tai -sähkötekniikkainsinööri)

  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

  • Ohjelmointikokemusta joistain seuraavista ohjelmointikielistä: C/C++, .NET Framework, Java, REST, Java WEB

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

  • Kehittyä PLM-järjestelmien huippuosaajaksi

  • Hyvän perehdytyksen

  • Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät

  • Mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä urallasi

  • Kannustavan työyhteisön tuen, jossa pääset nopeasti osaksi tiimiä

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 2.6.2019, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Eveliina Roininen (eveliina.roininen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.