(Poistunut julkaisusta)

PLC-suunnittelija / käyttöönottaja, Makron Automation Oy
Makron Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Haemme Makron Automationille Hollolan toimipaikkaan PLC-suunnittelija-/käyttöönottajaa. Tehtävä on vakituinen. Toivomme, että voit aloittaa työt mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Suunnittelun lisäksi osallistut myös käyttöönottoihin. Tehtävä on monipuolinen, pääset toimimaan esim. meriteollisuuden ja mekaanisen metsäteollisuuden suunnittelu- ja käyttöönottoprojekteissa niin kotimaassa kuin ulkomailla, niin maalla kuin merellä. Lisäksi saat hyödyntää tehtävässä myös sähkötekniikan ymmärrystäsi sekä satunnaisesti sähköasennusteknisiä taitojasi.

Suunnittelija-käyttöönottajalta edellytämme:

  • soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. automaatio-/sähkö-/mekatroniikan insinööri)

  • aikaisempaa työkokemusta teollisuuden automaatiosuunnittelusta

  • Siemensin PLC-ohjelmoinnin perusteita

  • sähköteknistä osaamista

  • hyvää englanninkielen taitoa

  • matkustusvalmiutta.

Muu ohjelmointiosaaminen, kuten Omron, Allen Bradley, Codesys-pohjaiset logiikkakielet ja C#, katsotaan eduksi. Arvostamme myös aiempaa käyttöönottokokemusta.

Hakemamme suunnittelija-/käyttöönottaja on oma-aloitteinen, työtavaltaan tarkka ja asiakasrajapinnassa viihtyvä henkilö, joka toisaalta toimii tehokkaasti ja itsenäisesti. Meille laadukas tekeminen on keskeistä ja toivomme, että sinäkin pidät luontevasti kiinni tästä periaatteesta kokonaisvaltaisesti kaikessa toiminnassasi.

Makron tarjoaa sinulle vastuullisen ja vaihtelevan tehtävän, joka tarjoaa mahdollisuuden edetä esim. projektipäälliköksi. Tehtäväkenttä on monipuolinen ja haastava, mutta toisaalta myös palkitseva onnistumisten myötä.

Hae tehtävää heti, sillä haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla!

Lisätietoja antaa tarvittaessa Barona Engineering’iltä Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.