(Poistunut julkaisusta)

PLC- / Logiikkaohjelmoija, Promector Oy (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018

Promector Oy on vuonna 1991 perustettu yritys, jonka liikeideana on suunnitella ja valmistaa yksilöllisiä tuotantoautomaatioon liittyviä laitteita. Yrityksemme 18 hengen henkilökunta on ammattitaitoinen ja motivoitunut valmistamaan juuri sellaisen laitteen, jota asiakas tarvitsee, olipa sitten kysymys kokoonpanosta, annostelulinjojen mekaniikasta, pakkauskoneiden syöttölaitteista tai robottisovelluksista. Olemme toimittaneet laitteita monille eri teollisuudenaloille. Erikoisosaamista meille on kertynyt lukuisista lääke- ja diagnostiikka-alan laitetoimituksista. Monet näistä laitteista on sijoitettu puhdastilaan ja siitä johtuen GMP- vaatimukset ovat meille tuttuja. Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.promector.fi.

Haemme nyt PLC- / Logiikkaohjelmoijaa vakituiseen työsuhteeseen tukemaan toimintaamme.

Logiikkaohjelmoijan roolissa päätehtäviäsi ovat tuotantoautomaatiolaitteiden ohjelmointiin liittyvät työtehtävät. Projekteissa toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa laitteiden luovutus- ja ylösajoissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, kokemusta logiikoiden ohjelmoinnista (Omron, Siemens tai vastaava) sekä sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Aikaisempi kokemus Indusoft valvomo-ohjelmiston käytöstä katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta lääke- ja diagnostiikka-alan parissa työskentelystä, hyviä tiimityötaitoja sekä aitoa halua oppia uutta ja kehittyä työssään.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, hyvän perehdytyksen sekä osaavan työyhteisön tuen. Lisäksi tarjoamme itsenäisiä ja haastavia työtehtäviä monipuolisten asiakasprojektien parissa sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Joonas Leirolle 29.04.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Logiikkaohjelmoija”. Lisätietoa tehtävästä antaa Joonas Leiro, p. 050 411 0348.