(Poistunut julkaisusta)

Platschef eller Arbetsledare Drift och Underhåll, Norra Sverige
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Destia Sverige Ab söker platschef eller arbetsledare till Drift och Underhåll till Västerbottens och Norrbottens regioner (Norra Sverige)

Vi söker en motiverad, noggrann och sakkunnig platschef eller arbetsledare till Drift och Underhåll. Vi erbjuder en utmärkt möjlighet att utveckla Destias verksamhetsförutsättningar i Norra Sverige. I din uppgift får du vara med och starta och skapa en grund för projektverksamheten tillsamman med våra experter.

Som platschef eller arbetsledare har du bland annat till uppgift att planera och medverka till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt fördela arbetet inom projektet.

Uppgiften är heltid och börjar enligt avtal.

Vi förväntar oss

Att du är villig att binda dig till våra värderingar: ärligt, tillsammans, förnyande och framgångsrikt. Vi förväntar oss att du har erfarenhet från väg- och anläggningsarbeten (minst 3 år) och en lämplig yrkeshögskoleutbildning. Erfarenhet från drift och underhåll ses som meriterande.

Vi förväntar oss också bevis på tidigare projekthantering, planmässighet och resultatorienterat handlingsätt samt flytande kunskaper i engelska och svenska. Andra språkkunskaper så som finska anses fördelaktiga. Uppgiften förutsätter reseberedskap.

Blev du intresserad?

För mer information om tjänsten och att jobba inom Destia ger Seppo Ylitapio (seppo.ylitapio@destia.fi).

Ansökning

Klicka på "Ansök till denna position" under annonsen. Sökningen har gjorts enkel; allt vi behöver är ditt namn, e-postadress, CV och några ord om varför detta jobb skulle vara ett bra nästa steg i din karriär.

Ansök mellan 12 juni 2020 och 30 juni 2020 kl. 23:59 (Europe/Helsinki)