(Poistunut julkaisusta)

Platform Development Lead, Helsinki
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

OP on keskellä merkittävää toimialan muutosta. Maailma, teknologia sekä kilpailukenttä muuttuvat ympärillämme kovaa vauhtia ja ne tuovat tullessaan mahdollisuuksia, joita emme osaa vielä edes kuvitella. Samalla asiakkaidemme odotukset kasvavat, käyttäytyminen muuttuu ja digitaalinen itsepalvelu yleistyy entisestään. Muuttamalla toimintamallia ketterämmäksi saamme etumatkaa kilpailijoihin. Nyt rakennammekin tulevaisuuden OP:n menestysreseptiä.

Etsimme nyt digitaalisten alustojen kehittämisen alueelle uutta kovan luokan tekijää Helsinkiin

Platform Development Lead

Platform Development Leadina vastaat OP Ryhmän verkkopalveluarkkitehtuurin ja siihen liittyvien alustapalveluiden tuotteistamisesta ja kehittämisestä. Ymmärrät eri sidosryhmien (tärkeimpänä sovelluskehittäjät) tarpeita, huomioit ne työssäsi, osaat priorisoida ja johtaa arkkitehtuurin kehittämistä. Apunasi on Platform Engineering -tiimi, jonka toimintaa tulet johtamaan. Vastaat oman alueesi kehittämisen tiekartasta ja backlogista. Ymmärrät laajoja ja monimutkaisia kokonaisuuksia ja niiden välisiä riippuvuuksia. Seuraat aktiivisesti oman tiimisi, OP:n kehitysorganisaation ja teknologioiden kehittymistä. Toimit sujuvasti yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa ja viestit heille aktiivisesti oman vastuualueesi kokonaisnäkymästä ja varmistat läpinäkyvyyden heidän suuntaan. Olet oman kehittämiskokonaisuutesi sisäinen myyntimies ja markkinoija.

Näillä eväillä menestyt

Sinulla on vahva kehittäjä- ja arkkitehtuuritausta. Onpa sinun käyntikortissa saattanut joskus lukea Solution Architect tai Lead Developer. Tunnet ketterän toimintatavan perusteet ja sinulla on vahvaa teknistä ymmärrystä ja osaamista uusien teknologioiden hyödyntämisestä. Omaat käytännön kokemusta keskeisistä verkkopalveluiden kehittämiseen liittyvistä teknologioista, kuten eri ohjelmointikielet (Java) ja sovelluskehykset (Spring Framework), sovelluspalvelimet (JBoss, Tomcat) sekä infrastruktuuriratkaisut (VMWare, AWS). Tunnet ja ymmärrät vaatimukset ja tarpeet liittyen nykyaikaiseen sovelluskehitysympäristöön (esim. Docker, Lambda), testiautomaatioon (esim. Robot Framework), jatkuvaan integraation (esim. Jenkins) ja jatkuvan toimittamisen malliin sekä infrasturuktuurin automaation toteuttamiseen (esim. Puppet, CloudFormation).

Tiimin johtajan roolissa menestyäksesi sinulla tulee olla asiakas ajattelusi keskiössä. Saat ihmiset innostumaan sekä omaat hyvät yhteistyö- ja verkostointitaidot. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia, olet ennakkoluuloton ja rohkea sekä osaat priorisoida tärkeimmät tavoitteet käytännön tekemisiksi. Ratkaisukeskeinen toimintatapasi auttaa sinua eteenpäin kohti tavoitetta ja uusi ratkaisuja. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet itseohjautuva. Osaat johtaa muutosta ja osallistaa eri sidosryhmät muutoksessa kohti tavoitetta. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä puhuttuna että kirjoitettuna.

Mitä tarjoamme?

Työskentelemme pääosin Helsingin Vallilasta käsin. Toivomme myös sinun olevan aina tarvittaessa paikan päällä, vaikka käytämmekin virtuaalisia työtiloja ja työskentelemme myös etänä. Vallilan korttelissa työskentelet upeissa puitteissa, timanttisten työkavereiden kanssa, modernein työkaluin, hyvien kulkuyhteyksien päässä. OP:laisena saat myös nauttia monialaisen palveluyrityksemme koulutusmahdollisuuksista, eduista ja uramahdollisuuksista.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan finanssialan suurimman työnantajan muutokseen. Tule luomaan kanssamme parhaat finanssialan palvelut, jotka ovat merkityksellisiä kaikille suomalaisille.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Mikäli vakuutimme sinut, mutta haluat tietää lisää, ota rohkeasti yhteyttä. Hae tehtävään 05.05.2019 mennessä alla olevan linkin kautta jättämällä meille CV:si ja hakemuksesi ja kertomalla motivaatiostasi tehtävää kohtaan. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten älä jätä hakemista viime metreille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Toni Kopra, jonka tavoitat numerosta 050 484 9502 tai sähköpostilla osoitteesta toni.kopra@op.fi.