(Poistunut julkaisusta)

Plasmaleikkaajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Onko tavoitteenasi työllistyä metallialalle? Löytyykö sinulta kokemusta plasmaleikkauksesta? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Haemme nimittäin nyt Plasmaleikkaajia teollisuuden pariin Kaaville.

Asiakkaamme toimii teollisuuden parissa valmistaen eri komponentteja teollisuuteen.

Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti, haluat tehdä parhaasi ja sitoudut tehtävään.

Toivomme sinulta kokemusta plasman käytöstä, manuaali porauskiertätyksestä sekä omaat myös levytuntemusta. Suureksi eduksi katsotaan tehtävään soveltuva metallialan koulutus. Huomioimme myös vastavalmistuneet, tehtäviin annetaan huolellinen perehdytys ja koulutus.

Tarjoamme vakaata työsuhdetta ja mahdollisuutta työllistyä vakituisesti asiakkaamme kirjoille.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta tai käy yhdistämässä jo luotu profiilisi haun alle - kerro tarkemmin, miksi juuri sinä olisit sopivin tehtävään. Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä
tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

HYVÄÄ TYÖTÄ.