(Poistunut julkaisusta)

Plasmaleikkaaja
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Etsimme pikaisella aikataululla asiakasyrityksellemme

PLASMALEIKKAAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Työ sisältää plasmaleikkauskoneen käyttöä valmiilla ohjelmilla, levytavaran käsittelyä trukilla ja nostovälineillä, levyleikkeiden pakkausta sekä varastopuolen tehtäviä.

Etsimme henkilöä, jolla on reipas ja innokas asenne työhön. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä.

Liity osaksi taitavaa ja kannustavaa työporukkaa. Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle pitkäaikaisen työsuhteen, osaamistasi vastaavan palkkauksen ja positiivisen työympäristön.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä - Plasmaleikkaaja. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä s-postilla info.tampere@temp-team.fi tai puhelimitse 0207414852.