(Poistunut julkaisusta)

Plasmaleikkaaja (Lempäälä)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Etsimme nyt asiakkaallemme

PLASMALEIKKAAJAA

Lempäälään.


Tässä tehtävässä pääset työskentelemään mukavien työkavereiden kanssa positiivisessa työympäristössä!  

Toivomme, että sinulta löytyy: 

  • metallialan koulutus
  • jonkin verran aikaisempaa kokemusta plasmaleikkaajan tehtävistä
  • intoa kehittää osaamistasi
  • huolellinen ja oma-aloitteinen työote

Töitä on tarjolla kokopäiväisesti ja kyseessä on arkisin tehtävä kaksivuorotyö. Palkkaus on teknologiateollisuuden TES:n mukainen. Oman auton käyttömahdollisuus on oleellista töihin kulkemisen kannalta. 

Asiakkaamme panostaa korkeaan laatuun, toimitusvarmuuteen ja erinomaiseen asiakaskokemukseen. Työntekijöitä arvostetaan ja heidän ammattitaitoonsa luotetaan.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä meille hakemuksesi ansioluettelon kera jo tänään alla olevan linkin kautta!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=741 

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäki, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.