Plasmaleikkaaja, Lempäälä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Asiakkaamme on teollisuuden prosessi-ilmastointiin erikoistunut yritys. Tavoitteena heillä on toimittaa hitsaus- ja levytöitä laadukkaina ja oikea-aikaisesti sekä tuottaa prosessi-ilmanvaihdon palveluita teknologiateollisuuden tarpeisiin.

Etsimme heille Lempäälään plasmaleikkaajaa tuotannollisiin tehtäviin pitkäaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluvat valmiiden ohjelmien sisältävän plasmaleikkurin käytön. Työ pitää sisällään myös mm. leikattavien levyjen haun varastosta ja valmiiden leikkeiden jälkikäsittelyn sekä kuljetuskuntoon laittamisen.

Toivomme hakijoilta metallipuolen kokemusta tai koulutusta. Myös kokemus logistiikan tehtävistä katsotaan eduksi tehtävää täytettäessä sillä henkilö käyttää levyjen siirtämisessä apuna mm. trukkeja.


Tehtävä soveltuu henkilölle, jolta löytyy aiempaa työkokemusta vastaavasta tehtävästä tai halua opetella plasmaleikkauksen työtehtävät osana työtä.
Olethan luonteeltasi reipas ja nopea oppimaan uutta.
Työpaikan sijainnista johtuen oma auto helpottaa työpaikalle pääsyä.

Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä (ma-pe).

Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä, sekä mukavan työympäristön ja työtoverit.
Työsuhde alkaa henkilöstövuokrauksella.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kiinnostuitko tehtävästä?

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1265892
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lempäälä