Plasmahitsaaja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.4.2021

Haemme

plasmahitsaajaa

Maailman johtaja keittimien ja tornien valmistaja, Terästorni Oy, hakee plasmahitsaajaa. Terästorni on kansainvälinen ja vakavarainen teollisuusyhtiö, joka palvelee asiakkaita ympäri maailman. Yhtiön liikevaihto on noin 20m€ ja yhtiö työllistää Lappeenrannassa suoraan yli 50 henkeä.

Plasmahitsaajan työ tehdään Terästornin toimitiloissa tehdasolosuhteissa Muukossa ja työt käsittävät levyjen ja putkien hitsausta. Työpaikka on vakituinen ja työ on kaksivuorotyötä.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää työkokemusta levyjen liitoshitsauksesta paksuusalueella 3 – 8mm joko putkien tai levyjen hitsauksessa. Toivomme, että hitsaustaitosi on hyvä ja työskentelysi on ammattimaista. Hallitset hyvin myös mig/mag- ja puikkohitsauksen. Hitsausluokkien ei kuitenkaan tarvitse olla voimassa.

Jos olet tarkka, oma-aloitteinen ja viihdyt hyvin itsenäisessä työssä sekä olet hyvässä fyysisessä kunnossa, niin voit olla etsimämme tekijä.

Ammattikorteista tarvitaan voimassa oleva työturvakortti ja tulityökortti. Voimme tarvittaessa auttaa työturvakortin hankkimisessa.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa www.eezy.fi ja klikkaa ko. työpaikkaa.

Lisätietoa tehtävästä antaa Hanna Anttonen ma - pe klo 8.00 – 16.00 puh. 040 307 5604,
hanna.anttonen@eezy.fi.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1438881
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Karjala, Lappeenranta