(Poistunut julkaisusta)

Plasmahitsaaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Haemme vakavaraiselle asiakkaallemme PLASMAHITSAAJAA. Sinulla on nyt mahdollisuus päästä osaksi metalliteollisuuden merkittävän toimijan kasvumatkaa. 

Työtehtäviisi tulee kuulumaan muun muassa plasmahitsauskoneen käyttöä sekä valvontaa. Työssä voit päästä tekemään ajoittain myös muita hitsaustöitä. Asiakkaamme käyttää työskentelyssään Motoman-ohjelmistoa.

Sinulta toivomme metallialan koulutusta tai kokemusta alalta. Työssä tulet tarvitsemaan tarkkuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja myös jonkin verran käsihitsaustaitoja. Toivomme Sinun olevan hyvillä yhteistyötaidoilla varustettu tiimipelaaja, jolla on työhön tarttuva asenne.

Tätä paikkaa voit hakea, jos olet alan ammattilainen tai omaat metallipuolen koulutuksen. Kokemus plasmahitsauksesta katsotaan eduksi, mutta voit olla myös hitsaustaustalla varustettu tai alasta kiinnostunut aloittelija. Työhön kuuluu perehdytysjakso. Työskentelykielesi voi olla suomi tai englanti. 

Työ on 2-vuorotyötä ja sijaitsee Päijät-Hämeessä. Työhön toivotaan myös valmiutta 3-vuorotyöhön. Työsuhde on alkuun määräaikainen. Töiden sujuessa tässä voi olla hyvät mahdollisuudet pidempäänkin työsuhteeseen. Palkkaus sovitaan ammattitaidon mukaisesti.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin voit jättää hakemuksen sekä ansioluettelon verkkosivuillamme. Voit myös tarvittaessa olla yhteydessä Amikon Saara Tereskaan, p. 0504767404, saara.tereska@amiko.fi.