(Poistunut julkaisusta)

Plasmahitsaaja Nastolaan
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019
Toimenkuva
Etsimme Plasmahitsaajaa asiakkaallemme Nastolaan. Hakijoilta toivomme kone- ja metallialan perustutkintoa tai aikaisempaa työkokemusta plasma/ hitsaustehtävistä. Tehtävä ei vaadi itsessään aikaisempaa työkokemusta juuri plasmahitsauksesta. Työ pääasiassa 2-vuorotyötä. Työt voisi aloittaa perehdytyksellä jo viikolla 51 / sovitusti tekijän oman aikataulun mukaisesti.
Odotamme sinulta
Edellytämme aikaisempaa kokemusta metallialalta. Sinulla on valmius tehdä vuorotyötä. Lisäksi odotamme hakijalta reipasta työasennetta ja huolellista otetta työhön. Eduksesi on aiempi kokemus plasmahitsauksesta. Työtehtävään perehdytetään.
Muut tiedot
Täytä hakemus www.vmp. fi tai soita 03 873200 jos sinulla on jo hakemus meillä valmiina. Toimithan pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.
Kesto
3-6kk
Lisätietoja
Teemu Remes, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.12.2019 mennessä.